17 nov. 2014

IP Scoring: Hansa BOEI67250055

Probabil unul din cele mai bune cuptoare incorporabile ale producatorului polonez, Hansa BOEI67250055 este cu siguranta si un raport excelent calitate pret, avand in vedere dotarile: convectie, ventilatie, geam rece, timmer electronic si toate acestea la un pret care se invarte in jurul a 1000 de lei, motiv pentru care la acest criteriu primeste maximum de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.



In ceea ce privesc optiunile de utilizare Hansa BOEI67250055 mai acumuleaza 4 puncte avand in vedere numarul relativ mare de functii, 10, proba de carne, functie foarte utila pentru pasionatii din bucatarie, timmerul electronic fata de cel mecanic, care doar ar fi anuntat finalizarea programului, dar nu ar fi oprit aparatul.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

In ceea ce priveste eficienta in autocuratate, Hansa BOEI67250055 primeste 3 puncte avand in vedere ca are un sistem de autocuratare catalitica bazat pe pereti catalitici, accesorii fara de care cuptorul ar putea functiona in cazul in care utilizatorul nu mai doreste schimbarea acestora, necesara o data la aproximativ 3 ani, in functie de gradul de utilizare.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

4 puncte pentru design-ul modern, care se poate adapta la aproape toata gama de plite si hote din inox ale producatorului polonez si 3 puncte pentru fiabilitate, Hansa realizand produse relativrezistente in timp.

Maximum de 5 puncte pentru produse complementare, avand in vedere gama diversificata si la un pret foarte bun de plite si cuptoare, recomandarea noastra fiind totusi ca modelul de cuptor incorporabil electric multifunctional, Hansa BOEI67250055 sa fie pus in pachet cu plita incorporabila Hansa BHGI63112025 si hota incorporabila decorativa Hansa OKP631GH , modelele din partea stanga a articolului.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.


Asadar cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055  acumuleaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Pentru a vedea preturile produselor prezentate mai sus intrati in partea dreapta a blogului. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".