20 ian. 2015

IP Scoring: Gorenje DFGA9575BX

Din seria electrocasnice high-end si noi tehnologii menite sa schimbe imaginea si modul de montare si utilizare a electrocasnicelor incorporabile din bucatariile secolului XXI, Gorenje DFGA9575BX nu putea lipsi. Ceea ce este distinctiv la aceasta hota este faptul ca acest model se incorporeaza in blat. Asadar, fiind un produs high-end premium, pretul este pe masura, desi caracterisiticile tehnice sunt si ele impresionante, la criteriul raport calitate pret, Gorenje DFGA9575BX primeste 3 dintr-un maxim de 5 puncte.

In ceea ce priveste puterea de absortie, cei 730 de m3/h sunt mai mult decat suficienti inclusiv pentru o bucatarie open space, asadar maximum de 5 puncte la acest criteriu.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Punctaj maxim si pentru calitatea filtrelor, acestea fiind diferite si protejate fata de o hota clasica, insa si aic vorbim de filtre lavabile si tot maximum de puncte si pentru design, punctul forte al acestei hote, care cu siguranta va oferi competenta distinctiva bucatariei si va fi un element ce va iesi in evidenta atat prin sistemul unic de montare cat si pentru modul de functionare si utilizare.


4 puncte la criteriul produse complementare, Gorenje avand o gama diversificata de cuptoare compatibile din punct de vedere al design-ului cu Gorenje DFGA9575BX si o gama relativ mai restransa in ceea ce privesc plitele. Maximum de 5 puncte si pentru fiabilitate, Gorenje fiind unul din cei mai buni la acest criteriu, alaturi de Miele, Aeg, Siemens si Bosch. 4 puncte privind nivelul de zgomot, cei 72 db(A) pozitionand hota Gorenje DFGA9575BX in categoria hotelor foarte silentioase.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.


Asadar, Gorenje DFGA9575BX totalizeaza 26 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune hote din acest moment si o varianta extraordinara pentru cei interesati de o bucatarie cu adevarat moderna.  Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.