29 oct. 2016

Cel mai bun cuptor electric Hansa

Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa

Hansa a devenit unul din cei mai apreciati producatori de cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din tara noastra. Acest lucru nu este intamplator, deoarece producatorul polonez ofera o gama de produse ce sunt caracterizate de un foarte bun raport calitate pret. Cu siguranta daca vorbim de un buget de 1000 de lei, nu vom putea vorbi de un cuptor incorporabil extraordinar, insa daca este sa comparam cu alternativele oferite de ceilalti producatori in acest buget sunt sanse foarte mari ca Hansa sa fie cea mai buna alegere. Vom analiza mai jos cel mai bun cuptor incorporabil Hansa cu finisajul din inox, care este disponibil pe piata din tara noastra.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Cel mai bun cuptor incorporabil din inox Hansa BOEI69475 

Cuptorul Hansa BOEI69475 este din punctul nostru de vedere cel mai bun cuptor incorporabil Hansa cu finisajul din inox. Vorbim de un inox tratat antiamprentare foarte usor de intretinut iar usa beneficiaza de o sticla de foarte buna calitate, fiind termorezistenta si pentru ca exista trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca Hansa BOEI69475 are sistem usa rece, o caracteristica foarte importanta mai ales daca utilizatorul are copii in casa, intrucat aceste 3 straturi de geam previne accidentarea prin ardere, temperatura pe suprafata exterioara a usii fiind una ce nu poate produce arderi atunci cand este atinsa.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Va recomandam totodata si articolul in care am evaluat si cea mai buna plita incorporabila pe gaz din gama producatorului polonez de electrocasnice, respectiv Cea mai buna plita pe gaz Hansa.

Volumul de 66 de litri incadreaza cuptorul incorporabil Hansa BOEI69475 in categoria cuptoarelor incorporabile de volume medii. Cele 10 functii vor permite utilizatorilor sa prepare aproape toate tipurile de alimente posibil a fi preparate intr-un cuptor incorporabil electric multifunctional. Puterea nominala este de 3100W, iar consumul mediu este in jurul cifrei de 0,8kW pe ora, in conditiile in care costul unui kW, variaza in jurul sumei de 60-70 de bani. O alta caracterisitica pentru care consideram modelul Hansa BOEI69475 drept cel mai bun cuptor incorporabil Hansa pe inox este data de existenta suportilor telescopici pentru tavi, suporti ce faciliteaza un plus de confort pentru utilizator. Tavile nu mai trebuiesc tinute cu mana, atunci cand spre exemplu utilizatorul doreste sa amestece in tava. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Hansa.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa din inox - design modern

Pretul cuptorului incorporabil Hansa BOEI69475 variaza in jurul sumei de 1100 de lei, un pret foarte accesibil si totodata confirma ca acest model este si cel mai bun cuptor incorporabil din punct de vedere al raportului calitate pret in acest buget. Din punct de vedere al design-ului Hansa BOEI69475 urmareste o linie moderna de design, cu un panou de comanda electronic, partial touch control, foarte usor de utilizat fiind intuitiv si cu butoane retractabile pentru setarea temperaturii si a tipului de preparare pe care-l doriti.  In concluzie Hansa BOEI69475 este din punctul nostru de vedere cel mai bun cuptor incorporabil Hansa pe inox.

13 comments:

Cuptor Hansa sau cuptor Whirlpool spunea...

Credeti ca este mai bun un cuptor incorporabil Hansa mediu ca si calitate decat un cuptor Whirlpool basic, in jurul sumei de 1000 de lei?

Marian spunea...

La banii astia, Hansa clar...Si cuptorul din post este undeva in jurul a 900 de lei, daca se poate vorbi de cel mai bun cuptor incorporabil la 900-1000 de lei

Cel mai bun cuptor electric Hansa spunea...

Hansa, producator bun, ieftin si care are un raport bun pret performante

Adelina spunea...

Butoanele retractabile de la cuptoarele Hansa sunt metalice sau din plastic?

Angela spunea...

De unde se pot cumpara suplimentar mai multi suporti cu telescopi pentru tavi?

Admin- de unde cumparam suporti telescopici spunea...

Orice accesoriu, cum ar fi suporti telescopici, tavi, butoane se pot cumpara de la orice service autorizat Hansa

Mihaela Stoichita spunea...

Este un cuptor foarte bun si accesibil la pret. L-am cumparat la sfatul de pe acest blog. Bravo, succes si impartialitate ca pana acum

Marian Administrator spunea...

L-am cumparat dupa ce am citit articolul. Multumesc, este ok

Sorin Iacobov spunea...

Exista eventual si de la celelalte firme, cuptoare incoporabile cu patru straturi de geam?

Luchy John spunea...

De unde pot cumpara rafturi telescopice pentru cuptoarele incorporabile Hansa?

Admin spunea...

@john - de la orice service autorizat hansa. Cu o conditie - modelul de cuptor incorporabil hansa pe care il aveti sa aiba posibilitatea de a i se putea atasa suporti telescopici.

Claudia spunea...

Care este cea mai buna ?

George spunea...

Are functie de autocuratare? Daca da, de care ?