24 oct. 2014

IP Scoring: Hansa BHGI63112025

Plita incorporabila  Hansa BHGI63112025, fabricata in Polonia este una din cele mai bune alegeri, pentru un client dispus sa plateasca pentru o plita pana in 600 de lei. In functie de promotii, in comert acest model se poate gasi si la 500 de lei. Pentru o plita incorporabila cu gratare din fonta si arzator WOK, plita incorporabila Hansa BHGI63112025 este un raport foarte bun calitate pret si obtine 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.
In ceea ce priveste calitatea inoxului si rezistenta sa la uzura mecanica,  Hansa BHGI63112025 primeste 3 puncte si pentru gratarele din fonta inca 3 puncte. Legat de design, producatorul polonez nu exceleaza la acest capitol, de aceea primeste 2 puncte iar pentru fiabilitate, 3 puncte, avand in vedere ca este un brand cu o buna reputatie in ceea ce priveste calitatea.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Produsele complementare sunt in numar mare, motiv pentru care  Hansa BHGI63112025 primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte.


Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Astfel plita incorporabila cu gratare din fonta si  arzator WOK,  Hansa BHGI63112025 totalizeaza 19 puncte. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul "Criterii alegere plita incorporabila".

4 comments:

Anonim spunea...

Se incalzesc destul de tare butoanele din plastic la plita hansa.Pe viitor risca sa se topeasca.

Alexandra Stan spunea...

Am luat hansa tot pachetul, plita cuptor hota si sunt foarte multumit de ele.Am dat 1800 de lei pe toate si nu am ce sa represez.

Berbece Viorica spunea...

Eu mi-am luat exact acest model de plita si e de nota 10.

Ioana Maria spunea...

O plita cu butoane in fata la acelasi pret?