9 nov. 2016

Cea mai buna plita pe gaz Beko cu finisaj inox

Noua gama de electrocasnice incorporabile ale producatorului turc de electrocasnice Beko, propune o linie de design moderna foarte ergonomica, asemenea unor linii care se mai gasesc si in gamele producatorilor Electrolux si Hotpoint.  Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko. Proiectate special pentru bucatarii ultra moderne, high tech, aceste plite "slim", in sensul in care se "ridica" doar doi centimetri deasupra planului blatului, par a fi solutiile in trend folosite din ce in ce mai mult de design-erii de bucatarie. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Gratare din aliaj fonta, foarte bine fixate de suprafata plitei, mai exact incorporate in plita,  Beko HIPD75222ST este una din cele mai bune solutii pentru cei interesati de o plita practica, moderna, care sa se potriveasca perfect unei linii ultramoderne de electrocasnice, in contextul unei bucatarii high tech, care insa nu vrea sa renunte la plita pe gaz in favoarea plitei electrice sau pe inductie electromagnetica. Astfel  Beko HIPD75222ST este o solutie optima, pe langa gratarele foarte bine fixate si foarte bine finisate, aceasta plita propune o suprafata de inox bine polisata, relativ greu amprentabila. Ceea ce este in schimb extraordinar si o propunere unica pana acum este faptul ca aceasta plita propune arzatoare WOK, arzatoare capabile sa incalzeasca mult mai repede, aproape de 3 ori mai repede decat un arzator mare normal. Dimensiunea acestei plite este de 75 cm, dimensiune care este recomandabila in primul rand celor care gatesc des si simultan mai multe tipuri de mancare.

Va recomandam articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil din gama Beko - Cel mai bun cuptor incorporabil Beko.


Aceasta plita poate fi asociata inclusiv unei hote de 60 cm cu putere mare de absortie, avand in vedere ca limitele arzatoarelor laterale incadreaza 60 cm, plita avand o zona de aproape 9 cm, stanga-dreapta, in afara limitelor arzatoarelor. Practic cu acesti 15cm in plus utilizatorul obtine o plita cu 5 arzatoare care totodata este mult mai practica, iar amplasarea centrala a arzatorului mare, principal, faciliteaza evacuarea aburului si a mirosului,avand in vedere ca acest arzator va fi centrat pe axul hotei. In general plitele pe 60 cm cu razator WOK, au acest arzator pozitionat lateral si din acest motiv, in situatia in care o hota nu este foarte performanta se intampla ca o parte din abur si miros sa nu fie evacuat la timp din bucatarie, cauzand neplaceri. Revenind la plita incorporabila pe gaz  Beko HIPD75222ST mentionam ca aceasta are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta termocuplu care previne eliminarea accidentala a gazului in situatia in care flacara s-a stins sau daca este actionata accidental de un copil, avand in vedere ca un copil nu stie ca trebuie sa tina apasat butonul timp de 3 secunde pentru a porni flacara.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz. 

In concluzie consideram plita incorporabila pe gaz  Beko HIPD75222ST una din cele mai bune solutii pentru o bucatarie moderna, high tech. Pretul acestei plite este in jurul a 2000 de lei, insa per total un pachet de plita, cuptor hota de la Beko beneficiaza de un raport foarte bun pret calitate. Cu noua gama, Beko seteaza noi standarde ale raportului calitate pret si contribuie la cresterea concurentei in special la capitolul linii de design, in ultimii 5 ani, Beko fiind unul din principalii inovatori in acest sens, iar plita  Beko HIPD75222ST este un argument in plus. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale unei plite incorporabile pe gaz, va recomandam articolul Criterii alegere plita pe gaz.

13 comments:

Marius Zidaru spunea...

Aceasta plita poate fi adaptata si pentru butelie?

Admin-conectare plita incorporabila la butelie spunea...

@ Marius - Da se poate adapta si pentru butelie, GPL, insa trebuiesc schimbate duzele. Plita vine cu duze de GN si trebuiesc schimbate duzele cu duze GPL, duze care vin ca accesorii pentru aceasta plita.

Mariana spunea...

Cu ce se poate sterge eficient o plita pe inox de la Whirlpool? AM incercat mai multe solutii dar tot se vad pete

Anca Surdu spunea...

Exista in gama Beko o plita asemanatoare cu sticla?

Alex Popescu spunea...

Gratarele din fonta se pot scoate sau sunt prinse de plita?

Admin gratare fonta Beko spunea...

@Alex Popescu - gratarele se pot scoate si sunt independente, fiecare pe arzatorul sau.

Adelina Pestritu spunea...

Exista o plita incorporabila asemanatoare, tot cu mai multe arzatoare WOK care sa fie de 60 cm?

Berenghean aurica spunea...

De unde pot procura duze pentru plita hipd64222st pentru butelie deoarece nu au venit odata cu plita?

Admin duze Beko spunea...

De la orice service autorizat Arctic/Beko

Marius Altex spunea...

Poti sa-mi recomanzi o plita incorporabila tot asa cu arzatoare WOK dar pe 60 de cm?

Cea mai buna plita pe gaz spunea...

Care este cea mai buna plita incorporabila pe inox pe 70 de cm?

Livia Stanciu spunea...

De unde pot cumpara un gratar de fonta pentru o plita incorporabila BEKO cu latimea de 60 de cm in Bucuresti? Nu am gasit nici la ALtex, nici la Flanco si nici la Media Galaxy.

Andreea spunea...

Buna ziua. Am achizitionat acum cateva zile de pe site-ul rombiz.ro(partener Beko) plita incorporabila Beko HIPD75222ST, dar nu am gasit duze nici pachet si nici deja montate in ea. As vrea sa stiu daca mai vine si cu alte accesorii, pentru wok de exemplu? Le-am scris celor de la rombiz despre duze si mi-au spus sa cumpar de la Dedeman... Ce ma sfatuiti sa fac, deoarece nu mi se pare in regula sa nu primesc accesoriile produsului? Va multumesc mult