4 iul. 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil de la Hotpoint Ariston

Evaluam cele mai bune cuptoare incorporabile a celor mai importanti producatori de electrocasnice incorporabile. Aceasta evaluare tine cont de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii prezentate in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Consideram in general producatorul Hotpoint, rebranduirea vechiului Ariston pentru piata europeana, unul din cei mai buni producatori de electrocasnice incorporabile mai ales din prisma raportului bun calitate pret. Si branding-ul este unul destul de bun, fiind privit pe piata din tara noastra ca un brand premium sau aproape de premium.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Raportul calitate pret
Avand in vedere criteriile mai sus mentionate, evaluam modelul Hotpoint Luce FK 104 P.20 X, care din punctul nostru de vedere este cel mai bun cuptor incorporabil din gama producatorului italian de electrocasnice, cu 4 dintr-un punctaj maxim de 5 puncte la criteriul raport calitate pret.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Optiuni de utilizare
Hotpoint Luce FK 104 P.20 X este un cuptor complet ce care un panou de comanda modern, ce permite utilizatorului programarea folosind atat functiile clasice cat si retete presetate. Spre exemplu daca utilizatorul doreste sa prepare pui, poate apasa un singur buton. Totodata, Hotpoint Luce FK 104 P.20 X permite sa fie preparat prin setarea tipului de incazire, a timpului de preparare si a temperaturii. Oricum doriti, Hotpoint Luce FK 104 P.20 X este foarte flexibil in programare si are un panou intuitiv. La acest criteriu, Hotpoint Luce FK 104 P.20 X primeste 4 din 5 puncte, punctajul maxim la acest criteriu fiind primit doar de cuptoarele care au si functie de gatire cu aburi.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Eficienta autocuratare
La cuptorul incorporabil electric multifunctional Hotpoint Luce FK 104 P.20 X vorbim de un sistem de autocuratare pirolitic, cel mai bun sistem de autocuratare de pe piata, si prin urmare acest cuptor este evaluat cu maximum de 5 puncte la acest criteriu. Pentru informatii complete privind diferentele privind sistemele de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta intre autocuratare pirolitica si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Design
Un design modern, ireprosabil, cu un panou de comanda generos, pe touch control. Singurul lucru pe care l-as contesta este dat de faptul ca geamul are o tenta de oglinda, ceea ce o face mai greu de potrivit. Depinde totusi de contextul bucatariei, de gama cromatica si daca acest tratament al geamului, care oglindeste este intalnit si in restul bucatariei. La acest criteriu evaluam cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK 104 P.20 X cu 4 puncte.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Fiabilitate
Un brand bun, cu un istoric foarte bun in ceea ce priveste fiabilitatea si calitatea subansamblurilor din care este realizat acest cuptor. In general cuptoarele incorporabile sunt foarte fiabile motiv pentru care evaluam Hotpoint Luce FK 104 P.20 X cu 4 puncte. Usa are sistem "rece", este alcatuita din 3 straturi de geam ,ceea ce inseamna ca nu exista riscul de ardere accidentala, atunci cand pune mana pe geam, in timpul functionarii cuptorului.

Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

Produse complementare
O gama foarte diversificata de plite si hote cu care se poate asocia acest model, Hotpoint Luce FK 104 P.20 X primeste la acest criteriu punctajul maxim de 5 puncte. Practic vorbim de un cuptor incorporabil foarte echilibrat din punct de vedere a caracteristicilor tehnice.


In concluzie, cuptorul electric incorporabil multifunctional Hotpoint Luce FK 104 P.20 X totalizeaza 26 din 30 de puncte, fiind unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

4 comments:

Andrea Teodor spunea...

Imi recomandati un cuptor electric hotpoint ariston sau Bosch
?

Admin spunea...

@ Andreea Teodor - depinde de modele. De principiu in cazul cuptoarelor incorporabile Hotpoint, avem un mai bun raport calitate pret.

Constanta Iulia Vantu spunea...

Am cuptorul hotpoint de 2 ani. Este foarte bun. Prajiturile se fac superbine.

Cornel spunea...

De unde pot cumpara cuptorul Hotpoint Luce FK 104 P.20 X la cel mai mic pret?