22 nov. 2016

Cea mai buna hota Hansa

Cea mai buna hota incorporabila Hansa si varf de gama a producatorului polonez de electrocasnice este modelul Hansa OKC600UBH. Aceasta hota este un  mixt intre un design modern, oblic, foarte elegant desenat si o putere foarte mare de absortie pentru o hota incorporabila decorativ oblica. Aceasta hota se remarca totodata printr-un raport bun calitate pret, fiind printre putinele hote oblice, cu o capacitate mare de evacuare ca caror pret nu depaseste 1500 de lei. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Vorbim clar de o hota incorporabila premium, pretabila unei bucatarii moderne, high end. Hotele oblice sunt la moda in aceasta perioada, deoarece acestea sunt semnificativ mai practice si se recomanda cu atat mai mult cu cat utilizatorul este mai inalt, o hota decorativa cheminee sau piramidala creand dificultati. Mai multe detalii cu privire la avantajele dar si dezavantajele unei hote oblice, puteti gasi in articolul Avantaje si dezavantaje ale hotelor oblice.
Hota Hansa OKC600UBH are o capacitate maxima de evacuare de 700 de metri cubi, fiind recomandabila atat bucatariilor de dimensiuni mari si foarte mare cat si bucatariilor open space, Hansa OKC600UBH fiind o hota pe care blogul nostru o recomanda cu incredere pentru astfel de situatii. Cu o estetica deosebita, aceasta hota va aduce valoare adaugata imaginii de ansamblu a bucatariei, marcand si mai bine locul zonei de gatit, un aspect pe care design-erii de bucatarie il apreciaza. Comenzile sunt touch control, comenzi care poate seta intensitatea de absortie, insa Hansa OKC600UBH ofera utilizatorului inclusiv posibilitatea de a-si seta singura puterea, cu ajutorul unui senzor ce detecteaza gradul de abur si de miros.

Va recomandam totodata si articolul in care am analizat cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional din gama producatorului polonez de electrocasnice, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil HANSA.

Aceasta hota este proiectata pentru o evacuare pe 150mm, evacuare care se poate adapta si la 120mm, cu ajutorul unei reductii. Mai multe detalii puteti citi in articolul in care am detaliat criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile, respectiv Criterii alegere hota incorporabila. In situatia in care utilizatorul nu poate folosi un burlan de evacuare, hota oblica Hansa OKC600UBH se poate adapta si pentru recirculare, insa va mai fi nevoie de un filtru de miros, filtru de carbon ce se gaseste in service-urile autorizate Hansa.  Mai multe informatii cu privire la impactul pe care-l are folosirea hotei pe recirculare, puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Asa cum v-am obisnuit, intentionam sa punctam atat punctele tari cat si punctele mai putin bune ale produselor electrocasnice, tocmai pentru a fi obiectivi si a fi cu adevarat de folos celor care ne citesc. Cu un nivel maxim de zgomot de 69 dB(A), hota incorporabila Hansa OKC600UBH se clasifica in categoria hotelor silentioase. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita Hansa.

In concluzie hota incorporabila decorativ oblica Hansa OKC600UBH este cea mai buna hota din gama Hansa si se recomanda celor interesati de o hota cu putere mare de evacuare, care sa arate foarte bine si totodata care sa fie un foarte bun raport calitate pret. Consider acest model ca fiind una, daca nu cea mai buna hota incorporabila cu design oblic de pe piata la un pret accesibil, 

6 comments:

Emil Culescu spunea...

La ce inaltime se poate monta o hota oblica, astfel incat sa absoarba bine?

Alex Dumitru spunea...

De unde pot cumpara un burlan de inox pentru hota incorporabila? Imi puteti da un pont in acest sens? Raport bun pret.

Anca - Designer spunea...

Se poate cumpara aceasta hota si pe alta culoare? Spre exemplu ma intereseaza o hota incorporabila oblica cream.

cea mai buna hota de bucatarie forum spunea...

Care este cea mai buna hota telescopica pentru bucatarie,- cea mai buna hota de bucatarie forum?

Alin spunea...

totusi e cam scumpa pentru o hota hansa, care de obicei este mai ieftina

Florian C spunea...

Poti sa-ti iei o hota incorporabla normala atunci si dai 400 de lei