13 aug. 2017

Pareri despre Electrolux

Cel mai mare producator de electrocasnice din Europa, grupul Electrolux este renumit pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale. Din punct de vedere al pozitionarii pe piata, in general produsele Electrolux pot fi gasite in segmentele de pret middle si high end. In general, pentru produse mai accesibile din punct de vedere al pretului grupul Electrolux pune la dispozitia clientilor produsele Zanussi. Grupul suedez de electrocasnice Electrolux are ca branding-uri din concern, Zanussi - un producator italian de electrocasnice, Electrolux- producatorul suedez si AEG - producator german de electrocasnice premium, producator ce a fost adus in concern la inceputul anului 1992. Electrolux este renumit totodata si pentru faptul ca pune un accent deosebit si pe design-ul produselor sale. Mai multe informatii privind principalele linii de design din acest an puteti citi in Linii de design electrocasnice in 2017.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/pareri-despre-electrolux.html

Pareri despre Electrolux | Masini de spalat rufe

Masinile de spalat rufe Electrolux sunt unele pe care personal le recomand cu foarte mare incredere, considerand ca, alaturi de Gorenje, sunt unele care ofera performante si calitate a spalarii, dar si fiabilitate la un pret onest. Desi s-ar clasifica in segmentul middle si high end, poti sa-ti iei o masina de spalat rufe, care sa nu fie slim, cu o incarcare de 7kg la un pret de 1300-1400 de lei, un pret mediu, insa primesti o masina de spalat rufe bune. Daca optezi pentru o masina de spalat cu motor inverter, pretul sare la 1800-2000 de lei. La fel ca in cazul gamelor de masini de spalat rufe de la Beko si Whirlpool, producatorul suedez de electrocasnice, pune la dispozitia celor care-si doresc maximum de la o masina de spalat rufe si program de igienizare si reimprospatare a tesaturi cu aburi. Mai multe informatii in acest sens puteti gasi oricand in articolul Cum aleg masina de spalat rufe. Un alt motiv pentru care as recomanda o masina de spalat rufe Electrolux tine de fiabilitate si rezistenta in timp. Nu vorbesc aici doar la subansambluri, la materiale de calitate, dar m-as duce pana la tabla care este vopsita electrostatic si care este tratata special anticoroziune, pentru a nu rugini, la fel cum mai intalnim in cazul AEG, Bosch, Miele sau Siemens. Am evaluat mai multe modele din gama producatorului suedez de electrocasnice, in sectiunea blogului Masini de spalat rufe Electrolux.

Pareri despre Electrolux | Aparate frigorifice

In cazul aparatelor frigorifice Electrolux acestea folosesc pe 90 la suta din gama compresoare ACC, iar pe modele exclusiviste compresoare SECOP - Danfoss. Din punct de vedere al pretului, acestea sunt cam cu 10 la suta peste piata, sau cel putin aceasta este parerea mea, insa compenseaza prin faptul ca in general combinele si frigiderele Electrolux obtin un volum net, util mai mare din volumul total, datorita faptului ca au peretii mai subtiri, iar zona instalatiei frigorifice din spate este foarte eficient proiectata. Practic o combina frigorifica Electrolux cu adancimea exterioara de 65-68 de cm, are o adancime interioare de 50-55 de cm, comparativ cu Arctic-ul spre exemplu, un producator care de cele mai multe ori are nevoie de pana la 20 de cm pentru a asigura spatiul pentru instalatia frigorifica.Vorbim de 5-10 cm ceea ce poate nu pare mult, insa la o combina frigorifica de 2 metri, acest lucru se vede semnificativ in volumul net.


Pareri despre Electrolux | Electrocasnice incorporabile

In cazul electrocasnicelor incorporabile Electrolux este din punctul meu de vedere unul din cei mai buni producatori pe segmentul middle-level de piata. Cuptoare incorporabile cu un finisaj impecabil, un design minimalist, un inox de foarte buna calitate si performante in coacere la un pret onest as spune. Pentru cei care sunt pretentiosi, se pot gasi modele cu autocuratare pirolitica, suporti telescopici pentru tavi, dar si modele care sa aiba posibilitatea de a gati inclusivi cu aburi. Aici insa, vorbim de alte preturi, deoarece ne pozitionam in segmetul high end. Ideea este ca in cazul gamei de cuptoare incorporabile de la Electrolux, poti sa-ti gasesti cam tot ce-ti doresti, la pretul corect. Au inclusiv cuptor incorporabil cu alimentare pe gaz. Principalele modele de cuptoare incorporabile de pe piata din tara noastra, le-am evaluat tinand cont de criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, in sectiunea blogului Cuptoare incorporabile Electrolux.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/pareri-despre-electrolux.html
In cazul plitelor incorporabile, Electrolux are o gama diversificata de plite incorporabile. In cazul plitelor incorporabile cu alimentare pe gaz, cele mai solicitate pe piata din tara noastra, remarcam, cu exceptia celor cu gratare fixate pe arzatoare, o geometrie foarte bine proiectata a gratarelor. Aratoarele sunt si ele bine gandite, astfel incat sa se obtina maximum de eficienta, in functie de suprafata si diensiunile plitei. Electrolux are in gama sa de la plite domino, cu latimea de 30 de cm , pana la plite cu 80-90 de cm. In cazul plitelor electrice si a celor pe inductie, producatorul suedez de electrocasnice are si aici o gama larga. As puncta totusi faptul ca preturile in cazul plitelor cu inductie sau a celor electrice sunt cam cu 10-15 la suta mai sus, la aceleasi caracteristici tehnice, comparativ cu Whirlpool, insa cu 20-30 la suta sub Bosch.

Hotele incorporabile sunt si ele numeroase. Poti opta de la hote telescopice, hote preferate in general de mobilisti pentru ca ii scutesc de multa treaba, cu unul sau doua motoare, pana la hote serioase, cu motor cu turbina sau turbina dubla, hote cu capacitati de peste 700 de metri cubi pe ora, capabile sa faca fata bucatariilor de mari dimensiuni sau a celor open space. Pentru cei care nu-sipermit sa-si scoata burlan de evacuare, hotele incorporabile Electrolux pot fi adaptate si pentru recirculare, insa se va pierde din capacitatea de absortie, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si deavantaje.

Totodata, poti gasi la in gama Electrolux, espressor incorporabil, sertar termic incorporabil, cuptor cu microunde incorporabil, insa as spune la un pret destul de piperat. In cazul masinilor de spalat vase, fie ca vorbim de cele incorporabile, fie cele stand alone, preturile sunt putin cam sus, apropiate de Bosch, insa, la fel ca in cazul producatorului german de electrocasnice, pretul este justificat de calitate.

11 comments:

Catalin Stoica spunea...

Care este cea mai buna plita incorporabila cu inductie de la Electrolux?

Claudiu ghera spunea...

Eu cred ca Electrolux și Bosch sunt cele mai bune firme de electrocasnice di lume și ma bucura faptul ca în Ultima perioada nu mai exista o diferență atât de mare între ei și ceilalți... Din punct de vedere al prețului.

Ovidiu spunea...

Compresoarele SECOP - Danfoss sunt cele mai bune compresoare din lume

Anonim spunea...

am plita si cuptor incorporabil de la electrolux. Sunt foarte multumita.

Anonim spunea...

Cum sa trimiti aragazul electric fara cablu de alimentare d-le ? Asa ceva nu am mai pomenit, dar exista mentiunea ca se pierde garantia daca nu este conectat corect la reteaua de electricitate.Ce se urmareste cu lipsa cablului de alimentare ?

io spunea...

Salut. Majoritatea produselor electrocasnice cumparate de mine au fost Electrolux ... nimic de reprosat pana cand s-a stricat masina de spalat vase. Service zero ( ceva mai mult de o luna a durat reparatia ... sa zicem ca au fost si ceva sarbatori legale ), site-ul oficial Electrolux iti afiseaza "s-a produs o eroare" daca vrei sa te loghezi, inscrii un produs, sa scrii o recenzie ... si or mai fi. Dezamagit.

Unknown spunea...

Eu personal am fost multumit de gama Electolux, produsele achizitionate find cele de top... dar ultima achizitie masina de spalat vase, aproape 3000lei, in mai 2 ani acoperiti de garantie azi 6 iulie, duminica, s.a stricat... auzisem ca se fac sa tina putin peste garantie dar nu am crezut... de maine incepem distractia... service-uri...

Unknown spunea...

Mă ținut 3 ani si sa dus rulmenti interior la cuva masină de spălat electrolux


Gina spunea...

Îmi pare așa rău că am a hizitionat produs din această gamă, deoarece din decembrie 2020 și până în momentul de fata nu am reușit sa remediem problema, deși masina de spălat cu uscator este în garanție. Pot spune ca în momentul de față, atât firma de la care am achiziționat produsul, cât și cei de la service evita sa găsească o soluție, aruncând vina unii pe alții, iar cei care au de suferit suntem noi , clienții.
NU RECOMAND ELECTROLUX!

Unknown spunea...

Cred ca exageram cand spunem ca produsele Electrolux sunt foarte bune. Din pacate eu am avut parte de experiente neplacute:
1. masina de spalat rufe s-a stricat dupa nici 7 ani;
2. Am cumparat un cuptor electric cu abur pe care l-am montat dupa mai mult de 2 ani (adica dupa ce a iesit din garantie). Trei dintre rezistentele electrice au trebuit inlocuite;
3. nu m-am invatat minte si am cumparat o alta masina de spalat rufe (acum 2 ani si jumatate). Astazi (28.06.2021) ma aflu in aceeasi situatie-s-a stricat
NU RECOMAND ELECTROLUX. E DOAR ETICHETA. RESTUL.....
Doina Raducanu. Prahova

Unknown spunea...

Marca Beko lasa mult de dorit!!!Am cumparat o plita incorporabila de la ei si la doar 4luni de folosire a explodat in timp ce o utilizam!Raspunsul Beko a fost ca trebuie sa platim piesa noua desi plita se afla in ganatie !Nu recomad aceasta marca!