10 mar. 2017

Cea mai puternica hota BEKO | Beko HCB91630BX

Cea mai puternica hota incorporabila Beko si una din cele mai puternice hote incorporabile de pe piata, Beko HCB91630BX este si una din cele mai bune hote incorporabile din punct de vedere al raportului pret calitate. Pentru o hota incorporabila cu latimea de 90 de cm cu o putere de absortie mai mare de 700 de metri cubi un pret in jurul a 1300 de lei este unul foarte bun, hota incorporabila Beko HCB91630BX fiind o hota recomandabila atat pentru bucatarii de mari dimensiuni cat si pentru bucatarii deschise, ce comunica cu living-ul, denumite si open space. Consider ca la inceput de an 2017, hota incorporabila Beko HCB91630BX este cea mai buna hota din gama producatorului turc de electrocasnice incorporabile, nu doar capacitatii de evacuare ci si datorta liniei moderne de design, al nivelului de zgomot dar si pentru ca are un foarte bun raport pret calitate. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.
cea mai buna hota incorporabila beko

Beko HCB91630BX- capacitate de evacuare de 740 de metri cubi 

Capacitatea de evacuare de 740 de metri cubi este cu siguranta principala caracteristica ce recomanda hota Beko HCB91630BX. Aceasta hota este proiectata pentru o evacuare pe burlan de 15 cm, insa se poate adapta cu ajutorul unei reductii si la evacuare pe 12 cm, fara ca hota incorporabila Beko HCB91630BX sa-si piarda din capacitatea de evacuare. In situatia in care utilizatorul nu poate monta un burlan de evacuare, hota incorporabila Beko HCB91630BX se poate adapta si pentru recirculare, insa se va pierde destul de mult din capacitatea de evacuare, in general trecerea de la evacuare pe burlan la recirculare insemnand o diminuare a capacitatii de evacuare cu pana la 30 la suta. Pentru informatii complete privind trecerea pe recirculare a hotei, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Acum, eficienta hotei este influentata si de distanta la care se monteaza hota in raport cu plita incorporabila. Informatii privind modul de montaj al hotei incorporabile puteti gasi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.

Beko HCB91630BX -design modern | luminare spot light

Hota incorporabila cu design modern cheminee Beko HCB91630BX se recomanda a fi montata in bucatarii de dimensiuni mari sau open space, bucatarii ce urmaresc aceasta linie moderna de design. Proiectarea hotelor cu design cheminee au ca principal scop realizarea unei hote care sa fie in acelasi timp ergonomica si totodata sa ofere o suprafata mare de absortie, astfel incat hota sa fie in acelasi timp si extrem de eficienta din punct de vedere al capacitatii evacuarii. Luminarea spot light, cu LED contribuie si ea la imaginea moderna de ansablu pe care o are hota incorporabila cu design cheminee cu latime de 90 de cm, Beko HCB91630BX. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomand articolul Cum aleg hota incorporabila

Beko HCB91630BX - produse complementare | nivel redus de zgomot

Cei 67 dB(A) claseaza hota incorporabila Beko HCB91630BX in categoria hotelor silentioase, cu atat mai mult cu cat punem in balanta capacitatea mare de evacuare. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul turc de electrocasnice are o gama mare de cuptoare electrice incorporabile cu care hota Beko HCB91630BX se poate asocia din punct de vedere estetic si o gama medie ca numar de plite incorporabile, insa puteti gasi relativ usor un set complet cuptor - plita - hota incorporabila. Va recomand in acest sens si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil BEKO. In ceea ce priveste fiabilitatea, Beko se afla in media principalilor producatori de electrocasnice incorporabile de pe piata. Va recomand totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila BEKO.

 IP Scoring: Beko HCB91630BX

Raport Calitate Pret                        ★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★
Nivel zgomot                                ★★
Produse complementare                   ★★★★
                                                                            
Total 27                           IncorporabilePremium

Am evaluat hota incorporabila cu design cheminee Beko HCB91630BX tinand cont de principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium si acest model a realizat un scoring de 25 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. Hota incorporabila cu design cheminee Beko HCB91630BX se recomanda asadar celor interesati de utilarea unei bucatarii moderne de mari dimensiuni si care au nevoie in acelasi timp de niste electrocasnice incorporabile care sa arate bine si totodata si fie si eficiente.