19 aug. 2017

Pareri despre electrocasnicele Samsung

Producatorul coreean Samsung a dezvoltat in ultimii zece ani gama de electrocasnice, exceland din punctul meu de vedere la categoria de aparate frigorifice, iar in acest an, in 2017, noua gama de electrocasnice incorporabile ataca piata europeana, avand ca principale atuuri un raport bun calitate pret si totodata un design elegant, modern si ergonomic.

Pareri despre Samsung - Combine frigorifice, frigidere si side by side

Asa cum am spus si mai sus, consider gama de aparate frigorifice una din cele mai bune de pe piata, pe segmentul middle si cel high end, in primul rand datorita raportului foarte bun pret calitate, dar si pentru faptul ca exista o atentie deosebita pentru design. Totodata performantele tehnice ale aparatelor frigorifice Samsung sunt si ele foarte competitive. Avem de-a face cu o gama de combine frigorifice, frigidere si frigidere side by side care sunt clasificate toate in clasa de climatizare SubNormal - Tropical, SN-T, cea mai buna clasa de climatiare care se poate gasi pentru un aparat frigorific casnic. Totodata vorbim de niste aparate frigorifice full No Frost cu sistem dinamic de racire air multi flow, ceea ce inseamna ca nu numai capacitatea mare de racire dar si calitatea racirii, aici referindu-ma in primul rand la mentinerea umiditatii, este una superioara. 
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/pareri-despre-electrocasnicele-samsung.html

Toate aparatele frigorifice sunt full no frost si totodata au un compresor cu electrovalva, compresor cu electrovalva ce permite setarea independenta a temperaturii, atat in compartimentul frigider, cat si congelator. Mai cred ca este important si prezenta compartimetului de 0 grade Celsius, compartiment special proiectat pentru a pastra mai bine produsele complementare, cum ar fi pestele, branzeturile si mezelurile. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale unui frigider, va recomand articolul Cum aleg frigiderul. Am analizat mai multe aparate frigorifice din gama Samsung, produse pe care le-am evaluat tinand cont de principalele criterii de alegere ale frigiderului si pe care le puteti gasi mai jos, in urmatoarele sectiuni ale blogului:


In concluzie frigiderele si combinele frigorifice Samsung sunt unele din cele mai bune alegeri pentru cei interesati de un aparat frigorific no frost de calitate. Daca ar fi sa gasim si dezavantaje, pentru ca obisnuim sa fim obiectivi si consideram ca este la fel de importanta prentarea dezavantajelor cu cea a avantajelor, as mentiona faptul ca, in cazul combinelor frigorifice mici si medii, adica cele cu inaltimea de pana in un metru si 86 de centimetri, , rafturile nu se pot pozitiona mai sus sau mai jos, ele fiind fixe. Totodata, gamele de combine frigorifice din 2016 au prezentat si o supraincalzire a peretilor laterali, fara insa a afecta performantele tehnice ale aparatului frigorific. Totusi, si cu aceste mentiuni, combinele Samsung sunt unele din cele mai competitive din punct de vedere al pretului. 


Pareri despre Samsung - Masini de spalat rufe Samsung

Gama de masini de spalat rufe Samsung vine cu principala recomandare si diferentiere fata de masinile de spalat rufe din gama producatorilor competitori, cu sistemul de spalare EcoBubble, un sistem de spalare ce tine de existenta unui principiu de spalare cu bule de aer, principiu de spalare care teoretic eficientizeaza calitatea spalarii. Multa electronica, panou de comanda foarte complex, lucru ce poate insemna in acelasi timp si un risc mai mare daca este sa ne raportam la fiabilitate. Consider masinile de spalat Samsung, masini de spalat rufe bune, dar nu exceptionale. 
pareri-despre-samsung

As recomanda cu incredere modelele din segmentul middle spre high end, in general cele care au motor inverter, modele de masini de spalat rufe. In sectiunea blogului Masini de spalat rufe Samsung, puteti gasi analizate principalele modele Samsung, as spune cele mai vandute modele de masini de spalat rufe ale producatorului coreean, cel putin pentru piata din tara noastra.


Pareri despre Samsung - Electrocasnice incorporabile Samsung

Si gama de electrocasnice incorporabile Samsung pot spune ca este caracterizata la fel de un raport bun calitate pret, producatorul coreean de electrocasnice facand investii masive in  dezvoltarea acestei game. Ceea ce ma dezamageste putin, la categoria de cuptoare incorporabile este dat de excesul de modele de cuptoare incorporabile care au autocuratare catalitica si implicit faptul ca exista putine modele cu autocuratare pirolitica, cel mai bun sistem de autocuratare. Totodata un cuptor incorporabil cu autocuratare catalitica presupune costuri de mentenanta post vanzare, peretele din spate care este catalitic fiind considerat consumabil, pretul acestuia fiind in jurul sumei de 150 de lei, cu o durata estimata de viata de 2-3 ani, in conditii normale de utilizare. Mai multe detalii privind sistemele de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Design-ul cuptoarelor incorporabile Samsung urmareste o linie moderna, fiind usor de curatat si intretinut, in general cu panou electronic de comanda touch control sau full touch control.

Plite incorporabile pe gaz Samsung sunt proiectate din punctul meu de vedere cu atentie mai mare asupra design-ului in detrimentul functionalitatii. Spun asta pentru ca nu exista o cuva de preluare a lichidului, geometria gratarelor nu mi se pare extraordinara. iar puterea calorica a arzatoarelor, pe mare majoritate a modelelor este una redusa. Exista insa si modele care sunt recomandabile, mai multe informatii si analize asupra gamei de plite incorporabile a firmei coreene puteti gasi in sectinea blogului Plite incorporabile Samsung. Un model pe plita incorporabila Samsung pe care eu as recomanda-o cu incredere, cu o geometrie foarte buna a arzatoarelor, cuva de preluare a lichidului si arzatoare cu putere calorica mare precum si o geometrie buna a arzatoarelor in articolul Cea mai buna plita incorporabila Samsung.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/pareri-despre-electrocasnicele-samsung.html

Hotele incorporabile Samsung sunt unele din cele mai bune hote din punct de vedere al raportului pret calitate de pe piata din tara noastra. Poti gasi hote incorporabile cu putere de evacuare de peste 700 de metri cubi, design modern, ergonomic, cheminee, cu latime de 90 de cm, la preturi in jurul de 1000 de lei, cum ar fi modelul Samsung HDC9A90, dar si varianta de hota incorporabila cu latime de 60 de cm, perfecta pentru o bucatarie moderna, de dimensiuni medii si mari, inclusiv open space Samsung HDC6A90TX, care are o capacitate de evacuare de 630 de metri cubi pe ora si costa in jurul a 800 de lei. Nivel de zgomot redus, pentru mare parte din aceste hote. Din categoria hotelor incorporabile telescopice, as scoate in evidenta una din cele mai bune hote telescopice de pe piata din punct de vedere al raportului calitate pret, o hota cu capacitate de evacuare de 400 de metri cubi pe ora, respectiv modelul Samsung HB6247SX/XEO.

Unde se fabrica Samsung | Tara de fabricatie Samsung pentru Europa

Tara de fabricatie a electrocasnicelor Samsung, sau cel putin a celor comercializate in tara noastra este POLONIA. Totusi modele premium de frigidere side by side sunt importate direct din COREEA, insa vorbim doar de segmentul premium din gama producatorului coreean de electrocasnice. Cu alte cuvinte fabrica din Polonia produce mare marte din electrocasnicele si incorporabile Samsung.

3 comments:

Emil Sandu spunea...

Exista o hota fara burlan de la Samsung? Eventual pe culoarea neagra?

Andreea spunea...

Am cumpărat de la eMAG combina frigorifica cu înălțimea de 185 de centimetri. Răcește foarte bine... Doar ca se încălzesc laterale....cele din exterior. Exista cumva riscul sa se strice? Tocmai au expirat cei doi ani de garanție și ma gândesc asa nu se defecteze.

Revine mașina de spălat rufe Samsung spunea...

Eu am o Mașină de spălat rufe de la Samsung de șapte kilograme care spala foarte bine și pe care am plătit 1400 de lei. Livrarea a fost cam nesatisfăcătoare însă produsul este bun