28 mai 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil de la Bosch

Cuptorul incorporabil Bosch HNG6764S1 - varful de gama 2016 a producatorului german de electrocasnice

Pe langa faptul ca este cel mai bun cuptor incorporabil produs vreodata de Bosch, mai mentionam si faptul ca Bosch HNG6764S1 este asamblat in fabrica din Germania, lucru normal pentru modelele de top din gama BSH. Sunt atat de multe lucruri de spus despre acest model incat voi incerca sa comasez pe cat se poate informatia.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Un model ce face parte dintr-o gama extraordinara,gama ce vine cu noutatea sistemului 4D si a functiei HOTAIR Eco, functie ce face ca puterea consumata a acestui cuptor sa fie de numai 900W, functie ce permite o coacere la fel de eficienta, insa cu un consum mai mic. Randamentul calculat pe incalzire este undeva in jurul procentului de 30%. Un alt lucru nou este faptul ca Bosch HNG6764S1 are si functie de microunde, cu acest model fiind practic inutila achizitionarea suplimentara a unui cuptor cu microunde. Practic este un 2 in 1.

Vezi si articolul Cea mai buna plita pe gaz in 2017.

Incepem analiza IP Scoring, in functie de criteriile complete de alegere a unui cuptor incorporabil, criterii prezentate in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil. Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Raport calitate pret

Desi vorbim de un model, care inglobeaza maximum de tehnologie disponibila in acest moment pe piata, pretul ce se invarte in jurul a 2000 de euro este putin cam mare, chiar si pentru segmentul premium. Vorbim cu siguranta de un model premium, care se poate bate inclusiv cu modele din gamele de varf a Miele, AEG sau Siemens. La acest criteriu evaluam Bosch HNG6764S1  cu 3 dintr-un maxim de 5 puncte.

Din gama produselor similare, va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hotpoint Ariston.

Optiuni utilizare

Punctaj maxim de 5 puncte la acest criteriu. Pe langa noile functii mentionate mai sus, adaugam sistemul PerfectBake, sistem ce se traduce prin existenta unui senzor de coacere inflarosu, care asista procesul de preparare a mancarii si totodata mentionam si proba de carne, tehnologie ce se numeste Perfet Roast si care face ca alimentele din carne sa se prepare perfect.Suport telescopic pentru tavi si un sistem de iluminare nou, inovator si care arata extraordinar, cum se poate vedea in poza alaturata.

Eficienta autocuratare

Punctaj maxim si la acest criteriu, avand in vedere ca vorbim de autocuratare pirolitica, cel mai bun si mai eficient sistem autocuratare de pe piata. Mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Diferentele dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Design

Vorbim de o linie moderna de design, cu un panou de comanda generos, functii presetate retete presetate si totodata un panou foarte estetic si bine desenat...nu in ultimul rand intuitiv. Inox antiamprenta si o linie simplista per total. La acest criteriu Bosch HNG6764S1 primeste 4 puncte.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Fiabilitate

Bosch, cuptor incorporabil asamblat in Germania, varf de gama...punctaj maxim asadar, avand in vedere istoricul foarte bun de care se bucura modelele realizate in fabricile mama din Germania. Mai articole de prezentare si evaluare ale cuptoarelor incorporabile din gama producatorului german de electrocasnice puteti gasi in sectiunea blogului Cuptoare incorporabile/Cuptoare incorporabile Bosch.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Produse complementare

O gama diversificata de plite incorporabile, fie ele pe gaz, inductie sau electrice, insa o gama putin mai restransa de hote cu care Bosch HNG6764S1  se poate asocia, motiv pentru care la acest criteriu punctam Bosch HNG6764S1  cu 4 puncte.


Astfel cuptorul electric incorporabil multifunctional, varf de gama a producatorului german, Bosch HNG6764S1  totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte fiind unul din cele mai bune cuptoare electrice din lume in acest moment. Recomandat din start bucatariilor premium, moderne, acest model va oferi pe langa o calitate extraordinara a prepararii, confort si eleganta prin simplitatea liniei de design.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

11 comments:

Mares spunea...

Foarte misto sistemul de iluminare. De unde as gasi in cazul in care s-ar arde becul, consumabile?

Admin spunea...

Consumabilele se gasesc mereu la service.

Alin Altex spunea...

La banii acestia as opta pentru Miele, care este din punctul meu de vedere cel mai bun cuptor incorporabil, indiferent de ce inventeaza sau nu Bosch

Flavius spunea...

Cat m-ar costa un perete catalitic stanga de la cuptorul incorporabil bosch?

Elena Gutui spunea...

Ce plita pe gaz imi puteti recomanda, care sa se potriveasca cu acest cuptor de la Bosch, despre care spuneti ca este cel mai bun cuptor incorporabil

Admin Cea mai buna plita pe gaz BOSCH spunea...

Puteti opta pentru cea mai buna plita incorporabila pe gaz de la Bosch pe care o puteti gasi evaluata la noi pe blog

Cristina spunea...

Imi puteti propune va rog, cel mai bun cuptor incorporabil Bosch pana in 2500 de lei? Multumesc, Cristina Topescu

Alina Tudorache spunea...

Am reusit sa-l cumpar la reducere la 3900 de lei. Este un super cuptor. Nota bene: Este fabricat in Germania.

Andreea Salcudean spunea...

Imi puteti recomanda cel mai bun cuptor electric bosch pe care l-as putea cumpara pana in 2000 de lei?

Anonim spunea...

inoxul este tratat antiamprenta la aceasta gama de cuptoare?

Sorin C spunea...

Buna ziua, sunt interesat de achizitia unor electrocasnice incorporabile (plita mixta si cuptor electric) si a unei hote. Nu tin sa chizitionez produse de la o marca anume, ci sunt interesat de cel mai bun raport calitate/pret.
Orice comentariu/sfat/recomandare este binevenit(a). Va multumesc anticipat pt. intelegere si un eventual raspuns.