21 mar. 2016

Cuptor pe gaz Beko BIG22102X

Beko BIG22102X este singurul model de cuptor incorporabil pe gaz pe care producatorul turc de electrocasnice il are in gama. Piata fiind oarecum destul de restransa, cuptoarele incorporabile pe gaz fiind cerute doar in pietele est europene, aceasta nisa este destul de mica, prin urmare si oferta este asemenea. Producatorii mari de electrocasnice, cum ar fi Miele, Bosch, Siemens, AEG au si renuntat in a mai produce cuptoare incorporabile pe gaz. Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko. Diferentele dintre cuptorul incorporabil pe gaz si cel electric multifunctional le puteti citi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Va recomand si articolul in care am analizat cele mai bune cuptoare incorporabile pe gaz de pe piata din tara noastra, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz TOP 5 raport calitate pret. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.
Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Revenind la cuptorul incorporabil pe gaz Beko BIG22102X acesta este un model complet, din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, adica are aprindere electrica, supapa de siguranta pentru gaz, grill si rotisor. Mentionam ca Beko BIG22102X  are grill-ul pd gaz, Timmerul este unul mecanic, ceea ce inseamna ca poate fi programat, insa nu va opri automat cuptorul. Beko BIG22102X  va atentiona sonor utilizatorul. Volumul este unul mare, cei 66 de litri clasificand Beko BIG22102X  in categoria cuptoarelor incorporabile pe gaz. Un alt atu al acestui cuptor este un foarte bun raport calitate pret.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Exteriorul este din inox tratat antiamprenta, usor de intretinut. Usa are doua straturi de geam. Acest cuptor poate fi asociat cu plitele incorporabile din gama Beko, dar si cu alte modele din gama altor producatori, cu mentiunea ca ar trebui avut in vedere ca nuanta inoxului sa fie asemanatoare. In concluzie, Beko BIG22102X este o optiune pentru cei interesati de un cuptor incorporabil pe gaz, complet din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si care este caracterizat de un foarte bun raport calitate pret.

4 comments:

Angela spunea...

Cuptorul Beko poate functiona si fara rotisor?

Admin spunea...

Da, sigur, orice cuptor pe gaz poate functiona si fara rotisor.

Elim Altex&MG spunea...

Nu stiu de ce cineva si-ar mai cumpara cuptor pe gaz, in conditiile in care un cuptor electric prepara mult mai bine, mult mai ieftin si mai repede?

Unknown spunea...

Buna ziua! În situatie in care am un cuptor i corporabil pe gaz pe care vreau sa-l schimb pot lua unul electric. Trebuie modificat ceva? Menționez ca cel pe care îl am are aprindere electrica.
Multumesc!