22 mar. 2016

Cel mai bun cuptor pe gaz

Din punctul meu de vedere cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz este Gorenje BOG633E00XGK. Pe langa branding-ul foarte bun, branding ce inseamna cu fiabilitate si calitate, producatorul sloven propune pietei europene un cuptor incorporabil pe gaz cu afisaj electronic, ceea ce, fata de un cuptor cu timmer mecanic, opreste automat cuptorul la finalul programarii. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Pe langa aceasta, Gorenje BOG633E00XGK se mai remarca prin sistemul de fixare a tavilor, acest cuptor propunand un sistem pe glisiere metalice, mult mai eficient si mai practic decat in cazul unui cuptor cu tavi incastrate in pereti laterali, cum spre exemplu gasim la vechile aragazuri. Va recomand si articolul in care am analizat cele mai bune cuptoare incorporabile pe gaz de pe piata din tara noastra, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz TOP 5 raport calitate pretVa recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.
Cuptorul incorporabil pe gaz Gorenje BOG633E00XGK se mai remarca prin faptul ca usa are trei straturi de geam, o caracteristica ce inseamna in primul rand siguranta in utilizare, cele trei straturi de geam inseamnand ca usa exterioara nu va depasi niciodata 40 de grade Celsius, la temperatura maxima din interiorul cuptorului. Exteriorul este si el unul cu usoare tendinte moderne, fapt de apreciat in contextul in care majoritatea cuptoarelor incorporabile pe gaz, au mai degraba o tendinta de retro, in principal datorita timmerului mecanic.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Totodeauna un afisaj electronic inseamna o tendinta clara spre modern, spre ergonomic. Exteriorul este foarte usor de curatat, Gorenje BOG633E00XGK avand un finisaj din sticla termorezistenta, sticla ce se comporta decent si in cazul socurilor mecanice. Lateralele sunt din inox tratat antiamprentare. Gorenje BOG633E00XGK vine cu doua tavi, una plata si una adanca si un gratar din sarma. Volumul de 61 de litri este unul mediu.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

In concluzie, consideram Gorenje BOG633E00XGK drept cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz, atat datorita caracteristicilor mai sus mentionate, cat si pentru faptul ca este Gorenje, dar si pentru ca acest model este caracterizat de un foarte bun raport calitate pret, costul acestui cuptor fiind in media pietei. Practic este o optiune mult mai buna, la acelasi pret, Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil pe gaz, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

4 comments:

Inut spunea...

Timmerul leelctronic poate programa doar grill-ul sau si arzatorul pe gaz. Grill-ul este electric, nu?

Comaratie Ariston cu Gorenje spunea...

Arata bine doar ca e cam scump. Mai bine as merge pe un Ariston

Iuliana Popescu spunea...

Eu mi-am luat cuptor pe gaz de la Electrolux si este excelent. Nu stiu daca Gorenje este mai bun decat Electrolux.

Cuptor incorporabil pe gaz butelie spunea...

Acest cuptor se poate monta la butelie?