16 mai 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil Beko

Cel mai bun cuptor incorporabil - Beko BIM32400XPS

Unul din cele mai bune cuptoare incorporabile cu autocuratare pirolitica, din punct de vedere al raportului calitate pret este Beko BIM32400XPS. Acesta este varful de gama al producatorului turc de electrocasnice din gama cuptoarelor electrice incorporabile multifunctionale si este una din cele mai bune solutii pentru o bucatarie moderna, realizata cu un consum optim de resurse financiare. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko. Am inceput analizarea din punct de vedere al celor mai importante criterii de alegere a unui cuptor incorporabil a celor mai bune modele de cuptoare ale principalilor producatori. Vom analiza asadar si modelul Beko BIM32400XPS tinand cont de criteriile detaliate in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

IP Scoring - Beko BIM32400XPS

Avand ca principale atuuri, volumul generos, sistemul de autocuratare pirolitic, cel mai eficient de pe piata, suportii telescopici si retetele presetate, precum si un display intuitiv si foarte usor de programat. Usa cuptorului are un sistem de amortizare si totodata este considerata usa rece, avand 3 straturi de geam, un amanunt util, mai ales daca aveti un copil mic prin casa.

Am realizat un top 10  al celor mai bune cuptoare incorporabile de pe piata, tinand cont de criteriile mai sus mentionate, top pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Raport calitate pret

Pretul foarte bun, avand in vedere ca vorbim de un cuptor cu piroliza cu programe presetate si suporti telescopici pentru tavi fac din Beko BIM32400XPS unul din cele mai bune alegeri din punct de vedere al raportului calitate pret pentru un cuptor din gama middle spre high end, la acest capitol Beko BIM32400XPS primind astfel punctaj maxim de 5 puncte.

Din gama produselor similare, va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hotpoint Ariston.

Optiuni utilizare

Cuptorul electric multifunctional Beko BIM32400XPS  are pe langa functiile clasice de gatire si programe presetate pentru diferite retete, cum ar fi spre exemplu pizza. Faptul ca nu are proba de carne, ne face sa evaluam Beko BIM32400XPS  cu 4 dintr-un maxim de 5 puncte la acest criteriu.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Eficienta autocuratarii

Sistemul de autocuratare pirolitic este cel mai eficient de pe piata, celelalte variante de autocuratare fiind mai degraba alternative cu compromisuri, pe de o parte ca necesita consumabile, peretii catalitici avand o durata estimata de viata de doi ani, fie nu este foarte eficienta, cum s-ar intampla in cazul autocuratarii cu aburi. La acest criteriu cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIM32400XPS primeste punctaj maxim de 5 puncte.

Pentru informatii complete privind avantajele precum si diferentele dintre sistemele de autocuratare, care au la baza procese fizico chimice- piroliza sau cataliza, cititi articolul Diferente dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Design

O linie de design moderna, cu comenzi touch control pe un display generos si relativ intuitiv, Beko BIM32400XPS primeste 4 puncte. Daca luam in considerare ca are un volum foarte mare, fiind practic un cuptor XXL, de 82 de litri, in contextul in care se incadreaza perfect in dimensiunile standard de 60cm , putem spune ca proiectantii de la Beko au facut o treaba extraordinara.

Fiabilitate

Acelasi punctaj de 4 puncte si la Fiabilitate, cuptoarele incorporabile fiind cu precadere rezistente in timp, chiar si cele cu foarte multa tehnologie incorporata, la care mai adaugam si faptul ca producatorul Beko, ofera destul de des si campanii in care extind garantia la 5ani, fara costuri siuplimentare, cu conditia de a va inregistra produsul la ei pe site sau telefonic in Call Center.

Produse complementare

Aici Beko BIM32400XPS primeste cel mai mic punctaj, respectiv 3 puncte, intrucat gama de plite si hote incorporabile este destul de restransa la Beko, insa se pot gasi asocieri care sa se potriveasca cu acest model.

Pentru a accesa intreaga gama de plite incorporabile Beko accesati sectiunea blogului Plite incorporabile Beko, iar pentru hotele Beko, accesati pagina Hote incorporabile Beko.


In concluzie cuptorul electric multifunctional cu programe presetate si suporti telescopici pentru tavi Beko BIM32400XPS totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor Incorporabile Premium si este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata middle spre high end si totodata are un pret foarte bun.

2 comments:

Andrei Popa spunea...

Toate comenzile la cuptorul beko sunt touch control sau doar timmerul electronic?

Diana spunea...

Trebuie sa ma autoaprovizionez in curand. Mi se ard toate preparatele in cuptorul vechi de 20 de ani.