15 mai 2016

Cea mai buna masina de spalat rufe Beko

  Cea mai buna masina de spalat rufe - Beko WMY91443LB1

La cererea cititorilor am inceput sa prezentam cele mai bune modele de masini de spalat rufe ale principalilor producatori. A venit randul producatorului turc Beko, care ne ofera ca varf de gama masina de spalat rufe  Beko WMY91443LB1. Aceasta are incorporate noile tehnologii Beko, dintre care mentionam cele mai importante, respectiv motorul inverter si sistemul de tratare antiscamosare a tamburului, tehnologie denumita AquaWave. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Am realizat un top al celor mai bune masini de spalat rufe de pe piata, top pe care-l puteti accesa in articolul Top cele mai bune masini de spalat.


Un alt avantaj al masinii de spalat rufe Beko WMY91443LB1 este dat de capacitatea mare de incarcare, capacitate ce-ti asigura posibilitatea de a spala lucruri voluminoase, nu neaparat grele, cum ar fi spre exemplu o pilota sau o patura. Cele 1400 de rotatii pe minut, asigura o stoarcere eficienta inclusiv a hainelor din bumbac, material cel mai greu de stors. Panoul de comanda este unul generos si foarte intuitiv. Tot ca plus, mentionam si pretul foarte bun, raportat la calitate, iar o parere despre fiabilitate poate fi data de perioada de 5 ani garantie. Motorul inverter este unul din motivele pentru care producatorul turc asigura o garantie atat de mare, acest motor inverter fiind foarte rezistent, transmisia mecanica fiind facuta prin camp electromagnetic, deci fara frecare. Motorul are separat, fata de restul masinii, 10 ani garantie.

Pentru a vedea si alte modele de masini de spalat rufe Beko recomandate sau evaluate de Incorporabile Premium, accesati sectiunea blogului Masini de spalat rufe/Beko.

Bineinteles, fiind un model nou, masina de spalat Beko WMY91443LB1 are programe pentru toate tipurile de tesaturi, precum si program scurt, pentru o cantitate redusa de haine si care nu sunt foarte murdare. Cel mai scurt program este de 14 minute. Tot in legatura cu panoul de programare, mentionam si existenta unui program presetat pentru paturi, pilote sau perne. Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 are tamburul suficient de mare incat sa se poata spala eficient inclusiv pilotele de doua persoane, chiar si cele foarte pufoase.

Va recomandam si evaluarea conform principalelor criterii de alegere a masinii de spalat a varfului de gama de la Electrolux, respectiv Electrolux Steam Care EWF1408WDL2.

Tamburul are autocuratare, ceea ce inseamna se se prevind acumularea de bacterii si impuritati. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat.

4 comments:

Emilia spunea...

Foarte buna si accesibila la pret. O am de 6 luni si sunt foarte multumita de ea.

Catalina Ionita spunea...

Am cumparat-o dupa ce am citit site-ul vostru. Este foarte buna si ok ca pret. Multumesc, Catalina Ionita

Camelia Potec spunea...

Este foarte buna. Spala foarte bine inclusiv matase. Am avut inainte doua masini de spalat Whirlpool si pot sa spun ca spala clar mai bine decat Whirlpool.

Elena Gheorghe spunea...

Am cumparat-o de jumatate de an. Merita toti banii