13 mar. 2016

Gorenje GCW641ST-cea mai rezistenta plita din sticla

De fapt nu vorbim de sticla in stare pura ci de un compozit din sticla si ceramica, compozit care face aceasta suprafata mult mai dura, semnificativ mai greu de zgariat, aproape de imposibil, dar si cu un cost mai mare, oarecum justificat tocmai de acest material. Plita arata mult mai bine in realitata fata de poza de produs. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.
Am gasit totusi un printscreen de pe o prezentare video a gamei, care spune foarte mult despre plusul estetic pe care aceasta gama de electrocasnice cu design premium, ar oferi-o unei bucatarii moderne. Vorbim de fapt de o suprafata de sticla lucioasa, care se intretine foarte usor si care se zgarie foarte greu, acest material fiind foarte rezistent atat la uzura mecanica cat si la socuri termice, motiv pentru care aliajul dintre sticla si ceramica, numit in retail-ul de specialitate vitroceramica este folosit si in cazul plitelor cu alimentare electrica.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.




Revenind la plita incorporabila pe gaz Gorenje GCW641ST, un alt argument pentru care va recomandam acest model este dat de calitatea gratarelor, care sunt din fonta si care sunt foarte bine fixate de suprafata plitei, lucru foarte important, mai ales daca tinem cont ca acest lucru este cel mai intalnit minus la celelalte plite pe sticla. Desigur, la o plita incorporabila premium, nu mai are sens sa vorbim de aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz. Geometria arzatoarelor este si ea foarte buna si contribuie la imaginea generala a acestei plite. 

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.











In concluzie, recomandam Gorenje GCW641ST in primul rand pentru calitatea materialelor din care este realizata, pentru design-ul de exceptie si pentru branding-ul Gorenje, branding care inseamna fiabilitate si calitate. Aceasta plita poate fi asociata cu succes, cuptorului incorporabil Gorenje BO658ST, cuptor care face parte din aceeasi gama si care este varf de gama, fiind cel mai complet cuptor din linia de design Gorenje Starck. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a plitei incorporabile pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.



1 comments:

Mika spunea...

Putin cam scumpa pentru salariile din tara noastra.