1 nov. 2014

IP Scoring: Samsung HDC9A90

Fara nicio indoiala hota incorporabila decorativa cheminee Samsung HDC9A90 este una din cele mai bune alegeri atunci cand suntem interesati de o putere mare de absortie, design modern, mai ales in cazul bucatariilor " deschise", open space. Pretul este foarte bun, daca este sa comparam produse la acelasi nivel de calitate si performante, de aceea pentru raportul calitate pret, Samsung HDC9A90 obtine maximum de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Putere de absortie foarte, mare 861 m3, motiv pentru care mai obtine 5 puncte la acest criteriu . Design-ul este unul foarte modern, comenzile sunt pe touch control, hota are temporizator si se opreste automat dupa 15 minute, daca nu detecteaza abur sau miros, motiv pentru care mai acumuleaza 4 dintr-un maxim de 5 puncte.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

4 puncte pentru calitatea filtrelor, acestea fiind din aluminiu, lavabile si de o calitate buna, ceea ce ii va asigura o durabilitate in timp
Zgomotul relativ redus, 71db(A), pe ultima treapta de putere, insa nu cea mai silentioasa posibila, motiv pentru care primeste 3 puncte la acest criteriu.
In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul coreean de electrocasnice are o gama relativ diversificata de plite si cuptoare, produse care se potrivesc perfect cu hota incorporabila Samsung HDC9A90, acumuland inca  4 puncte la acest capitol.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.


Astfel hota incorporabila decorativa Samsung HDC9A90 totalizeaza 25 de puncte dintr-un maxim de 30, fiind cu siguranta una din cele mai bune alegeri pentru un utilizator care isi doreste o putere mare de absortie, design modern si un pret foarte bun pentru caracteristicile de mai sus.Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.

3 comments:

Ioana Stanciulescu spunea...

Exista vreo hota cu putere mai mare de 87m3? Acest model de la Samsung este cea mai buna alegere calitate pret?

Alex-despre hota Samsung spunea...

Este cea mai buna hota raport calitate pret de pe piata.

Alina spunea...

cea mai buna hota pe 90 cm. am achizitionat-o dupa ce te-am citit. merci, Alina