2 nov. 2014

IP Scoring: Hansa OKP631GH

Producatorul polonez de electrocasnice, Hansa incepe sa-si contureze o piata din ce in ce mai mare si in tara noastra. Calitatea buna a produselor, raportata la preturile mici, fac ca aceste produse sa devina extrem de interesante in ochii utilizatorilor. Astfel si hota incorporabila decorativa Hansa OKP631GH reprezinta o optiune foarte buna in ceea ce priveste raportul calitate pret, motic pentru care primeste maximum de 5 puncte la acest criteriu. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
4 puncte pentru puterea de absortie, respectiv 660 m3 si tot 4 puncte pentru design-ul modern cu iluminare pe spot-uri, mult mai eleganta si mai recomandabila fata de becurile clasice de acum pe halogen si deasemenea pentru perdeaua de abur din sticla care pune in evidenta si eleganta acestei hote. Pentru calitatea filtrelor lavabile din aluminiu, Hansa OKP631GH mai primeste 3 puncte si maximum de 5 puncte in ceea ce priveste nivelul foarte redus de zgomot, respectiv 61db(A), acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Gama de produse incorporabile Hansa este relativ larga iar preturile sunt foarte bune daca este sa ne raportam la calitatea acestora, motiv pentru care oferim la criteriul produse complementare 4 dintr-un maxim de 5 puncte.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.


Astfel hota incorporabila decorativa Hansa OKP631GH totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte fiind asadar o alegere foarte buna daca tinem cont de caracteristici, fiabilitate si pret.Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.

2 comments:

Liviu spunea...

Filtru acela lavabil de aluminiu, la cat timp trebuie schimbat? Banuiesc ca nu are o durata de viata asemanatoare cu hota?

Admin spunea...

Aceste filtre sunt lavabile, nu trebuiesc inlocuite durata lor de viata fiind mare spre foarte mare...poate ajunge si la 7 ani, in conditiile in care durata medie de utilizare pentru o hota este de 5 ani.