7 oct. 2017

Hansa OTS-625 IH - hota telescopica doua motoare

Unul din producatorii care au inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor de electrocasnice incorporabile pe piata din tara noastra, Hansa, isi completeaza gama din acest an, cu o hota incorporabila telescopica cu doua motoare, un electrocasnic menit sa ofere utilizatorului posibilitatea de a opta pentru un set complet de electrocasnice incorporabile, respectiv cuptor, plita si hota incorporabila, toate trei avand ca principal atu un raport foarte bun pret calitate. Acesta este, din punctul meu de vedere principalul atu al producatorului polonez de electrocasnice. Pretul accesibil si o serie de caracteristici tehnice, menite sa concureze marii producatori de pe piata, insa la un pret cu 20-30 la suta mai mic. Va recomandam in acest sens, evaluarea pe care am facut-o la nivel de categorie de produs, pentru electrocasnice incorporabile Hansa in articolul Pareri despre Hansa.
hota telescopica

Hota telescopica Hansa OTS-625 IH - raport foarte bun pret calitate

Practic, daca vorbim de pozitionarea pe piata, am asocia Hansa celor de la Arctic sau a gamei entry level de la Whirlpool, cel din urma producator, coborand preturile destul de mult in ultimii doi ani, in scopul de a aborda o piata care este mai accesibila majoritatii consumatorilor din tara noastra. Insa Hansa nu inseamna neaparat preturi accesibile, deoarece in gama de top a polonezilor vorbim de preturi apropiate de Electrolux, Beko sau Bosch. Revenind la hota telescopica Hansa OTS-625 IH, aceasta s-ar recomanda celor interesati de utilarea unei bucatarii de dimensiuni medii, data fiind capacitatea de evacuare de 330 de metri cubi pe ora. O capacitate de evacuare as spune medie, insa la un pret bun, avand in vedere ca hota este bine finisata, are un design modern, ergonomic, cu un inox mediu din punct de vedere al calitatii, polisat bine, insa relativ amprentabil. 


Hota telescopica Hansa OTS-625 IH - filtre metalice, trei trepte de viteza

Capacitatatea de evacuare poate fi dozata cu ajutorul a trei trepte de viteza, in functie de nivelul de miros si abur de la caz la caz, o treapta inferioara insemnand din start un nivel mai scazut de zgomot. In ceea ce priveste sistemul de filtrare, vorbim de niste filtre metalice, lavabile, ceea ce inseamna ca, daca acestea sunt intretinute corespunzator, nu necesita inlocuire pe perioada de utilizare a hotei. Filtrele se pot curata atat manual, cu ajutorul unui degresant clasic, folosit si la spalatul vaselor, sau chiar in masina de spalat vase. Recomandarea noastra este sa incercati sa spalati, atunci cand o faceti manual, filtrele pe partea dinspre motor, avand in vedere ca dupa un numar mai mare de spalari, fitrele metalice isi mai pierd din planeitate. Pentru detalii complete privind alegerea hotei care se potriveste bucatariei dumneavoastra, va recomand Criterii alegere hota incorporabila.

Hota telescopica Hansa OTS-625 IH - burlan de 120 mm, poate functiona si fara burlan

Hota telescopica incorporabila Hansa OTS-625 IH este proiectata pentru evacuarea pe burlan cu diametrul de 120 de milimetri. In situatia in care utilizatorul nu poate monta burlan de evacuare, hota Hansa OTS-625 IH se poate adapta cu ajutorul unui filtru de carbon si pentru recirculare, insa se va pierde pana la 30 la suta din capacitatea de evacuare, iar pe deasupra, filtrele de carbon sunt consumabile si este destul de costisitoare aceasta varianta, prin urmare va recomandam sa folositi hota incorporabila Hansa OTS-625 IH cu evacuare pe burlan. Totusi, pentru cei interesati de o hota care se poate adapta si pe recirculare, va recomandam articolul Hota fara burlan sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje

Hota incorporabila Hansa OTS-625 IH - nivel redus de zgomot, becuri cu halogen

Hansa OTS-625 IH foloseste pentru luminare doua becuri cu halogen, de 40W, o varianta foarte des intalnita in cazul hotelor din segmentul entry si middle level. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, cei 59 de decibeli clasifica hota telescopica Hansa OTS-625 IH in categoria hotelor silentioase. In concluzie hota incorporabila Hansa OTS-625 IH se recomanda celor interesati de o hota telescopica accesibila, care se poate asocia cu succes, unei plite si unui cuptor incorporabil Hansa, pe culoarea inox sau pe culoarea neagra. Pretul corect al acestei hote este in jurul a 280 de lei.

8 comments:

Anonim spunea...

Care este parerea dumneavoatra despre plitele incorporabile Hansa?

Anonim spunea...

De unde pot cumpăra filtrele metalice în cazul în care se defecteaza hota?

Anonim spunea...

Hotele telescopice Hansa au aceleași dimensiuni standard de incorporare?

Marius Orisan spunea...

Dacă am o bucătărie de 2.5 x 3metri și o înălțime de 2.5 metri, considerați ca această hota este bună?

Admin - filtre metalice Hansa spunea...

@ Anonim - filtrele metalice se pot cumpara de la orice service autorizat Hansa.

Admin spunea...

@Marius - da, se potrivește fără nicio problema bucătăriei tale.

Instalator hote incorporabile spunea...

Pot monta la aceasta hora un burlan din tabla zincata? Exista recomandări pro sau contra în acest sens?

Camelia spunea...

Am cumpărat aceasta hota de la EMAG și sunt foarte multumita de ea.