13 nov. 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil Zanussi

Cel mai bun cuptor incorporabil de la Zanussi si varful de gama a producatorului italian de electrocasnice este modelul Zanussi ZOP37902XK. Zanussi face parte din grupul suedez de electrocasnice Electrolux si se adreseaza in primul rand pietei entry spre middle level. Totusi modelul Zanussi ZOP37902XK. Zanussi poate rivaliza fara nicio problema cu multe din cuptoarele incorporabile cu piroliza de la Electrolux, Bosch sau Whirlpool, acest model avand de partea sa un foarte bun raport calitate pret si totodata know how-ul si tehnologia dezvoltata de Electrolux. 


Este probabil cel mai accesibil cuptor incorporabil cu piroliza si cred ca in acest moment este cea mai buna alegere pentru utilizatorii care doresc un cuptor bun, capabil sa prepare aproape orice fel de aliment sau reteta posibil/a a fi gatita intr-un cuptor electric multifunctional.


Cele trei straturi de geam cu care este dotata usa sunt si ele un aspect important in momentul in care aveti prin locuinta copii mici, intrucat Zanussi ZOP37902XK. Zanussi are sistem usa rece, ceea ce inseamna pe scurt ca nu se pot arde accidental atunci cand pun mana pe usa cuptorului in timp ce  Zanussi ZOP37902XK functioneaza, chiar si la temperaturi maxime. 

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor electric Bosch.

Piroliza este o alta caracteristica pentru care consideram cuptorul electric multifunctional Zanussi ZOP37902XK. Zanussi drept una din cele mai bune alegeri pentru un cuptor incorporabil care sa se incadreze intr-un buget orientativ de 1500 de lei. Sistemul de autocuratare pirolitica este cel mai eficient sistem de autocuratare care exista in acest moment pe un cuptor electric casnic si pe care-l consider sisngurul sistem de autocuratare "adevarat", atat prin eficienta cat si pentru faptul ca nu necesita costuri post cumparare de mentenanta, Am scris mai mult despre sistemele de autocuratare de pe piata in articolul  Diferenta intre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Cele 9 functii sunt foarte bine gandite si asigura utilizatorului posibilitatea de a-si seta perfect atat timpul cat si timpul de incalzire.Inoxul folosit pentru finisajul exterior este foarte bine finisat si tratat antiamprentare, iar sticla termorezistenta securizata este si ea foarte usor de intretinut. Cel mai bun cuptor incorporabil Zanussi este probabil si cel mai bun cuptor incorporabil din punct de vedere al raportului calitate pret de pe piata, pana intr-un buget de 1500 de lei. Design-ul este unul modern, relativ ergonomic, cu butoane push in si un display electronic cu timmer ce poate programa si opri cuptorul, un alt aspect important. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil va recomandam articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

10 comments:

Alexx spunea...

Daca cumpar un cuptor incorporabil fara afisaj, dar care are un timmer mecanic, inseamna ca acel timmer nu opreste cuptorul, ci doar suna?

Coleg Flanco spunea...

Este un cuptor bun, fie ca este Electrolux sau Zanussi, practic e acelasi produs.

Flavius Ghica spunea...

Acest cuptor se poate monta si la inaltime? Adica intr-un corp de mobila?

Admin spunea...

@Flavius Ghica - Da se poate monta si in corp vertical. Conditia pentru asa ceva este ca un cuptor incorporabil sa aiba sistem de racire tangential, sistem pe care acest cuptor incorporabil Zanussi il are.

Florin Alexandrescu spunea...

Imi recomandati sa iau Electrolux cu autocuratare catalitica sau Zanussi cu autocuratare cu piroliza?

Admin spunea...

Va recomand fara nicio urma de indoiala cuptorul Zanussi cu piroliza. Cuptoarele cu cataliza ELectrolux necesita costuri de mententanta, avand in vedere ca panourile catalitice sunt consumabile.

Florin Duca spunea...

Cuptoarele incorporabile cu piroliza au nevoie de alimentare trifazica ?

Cel mai bun cuptor electric spunea...

Care este cel mai bun cuptor electric acum la inceput de 2017

Marius Enache spunea...

Inoxul se murdareste sau este la fel ca la un cuptor electrolux?

Alexandra spunea...

Timmerul electronic nu se poate strica din pricina temperaturii din cuptor?