17 feb. 2015

Masina de spalat vase partial incorporabila Whirlpool ADG750IX

Una din cele mai bune optiuni din punct de vedere al raportului calitate pret, Whirlpool ADG750IX este una din putinele masini de spalat vase cu 7 programe al carei pret este sub 1300 de lei.Spre deosebire de o masina de spalat rufe, care are cateva zeci de programe si in general utilizatorul foloseste 3, 4 programe, la masina de spalat vase numarul de programe chiar conteaza, deoarece la modelele care au mai mult de 5 programe exista posibilitati de a spala vesela impreuna cu paharele spre exemplu in loc sa le spalati de separat si totodata exista si programul de prespalare, in situatia in care nu doriti sa adunati mai multe vase iar masina sa indeparteze partial impuritatile. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.


Din caracteristile masinii de spalat vase partial incorporabile Whirlpool ADG750IX mentionam reglajul pe inaltime al sertarului, ceea ce permite sa spalati si vase mai inalte in sertarul inferior, plierea suportilor pentru farfurii in sertarul inferior si totodata cosul pentru tacamuri. Mai multe detalii privind criteriile de alegere ale masinilor de spalat vase puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat vase incorporabila.


2 comments:

Ioana D spunea...

Daca iei o masina de spalat vase partial incorporabila si o incorporezi intr-un mobiler, aceasta se mai poate demonta si reincorpora intr-o alta mobila? Ar mai trebui ceva cumparat? Se poate compromite ceva la masina de spalat vase? Intentionez sa cumpar o masina de spalat vase pe care s-o folosesc o perioada intr-un apartament in care urmeaza sa ma mut in maxim doi ani si as dori sa stiu de pe acum daca o pot remonta. Multumesc,

Admin spunea...

Da, se poate reincorpora. Singurul lucru de care veti mai avea nevoie sunt benzile dublu adezive, care se vor compromite, insa acestea nu reprezinta un cost foarte mare.