11 ian. 2015

Criterii de alegere masina de spalat vase incorporabila

 Alegerea masinii de spalat vase incorporabila trebuie sa tina cont si de modul in care aceasta se integreaza in desing-ul de bucatarie. Daca aceasta este total incorporabila sau partial incorporabila va depinde modul in care aceasta se va alinia cu celelalte incorporabile.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Astfel, daca cuptorul electric incorporabil este montat sub blat, nu intr-un corp vertical (soldat) modul in care panoul de comanda se va alinia cu panoul de comanda a masinii de spalat vase este recomandabil sa se ia in calcul. In general, producatorii de electrocasnice tin cont de aceasta posibila problema si de aceea acestia produc game de produse si este recomandabil ca panoul de comanda al masinaii de spalat vase partial incorporabila sa se potriveasca perfect si sa se alinieze cu panoul cuptorului. Daca cuptorul si masina de spalat vase nu este din aceeasi gama sau mai rau, nu sunt acelasi brand, este recomandabil sa va reorientati catre o masina de spalat vase total incorporabile.

Masina de spalat total incorporabila se va incadra perfect in orice bucatarie cu electrocasnice incorporabile, din simplul motiv ca nu se va vedea. Toate masinile de spalat vase total incorporabil au functia Aqua Stop ceea ce inseamna ca le puteti deschide in orice moment, fara ca apa sa iasa din cavitatea masinii, practic aceasta oprindu-se instantaneu, iar la finalizarea programului aceasta va semnaliza sonor acest fapt. La modelele premium exista inclusiv o proiectie pe pardoseala a timpului ramas.

3 comments:

Adrian Soare spunea...

Exista vreo diferenta intre masinile de spalat vase incorporabile si cele neincorporabile? Ma refer la criteriile de alegere.

Andrei Stoicescu spunea...

Unde se pune sarea pentru masina de spalat vase?

Admin spunea...

Exista un compartiment special, in partea de jos stanga, sub sertarul de jos care culiseaza pe usa, atunci cand ea este deschisa.