6 mar. 2017

Cuptor electric cu piroliza Hansa | Hansa BOES69455

Daca pana in 2016, producatorul polonez de electrocasnice nu avea in gama niciun model care sa aiba autocuratare pirolitica, inceputul de an 2017 ne pune in fata faptului implinit. Hansa BOES69455 este unul din cele mai accesibile cuptoare incorporabile electrice multifunctionale care sa aiba si autocuratare pirolitica de pe piata si cu siguranta unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata din punctul de vedere al raportului calitate pret. Cu aceasta noua gama de electrocasnice incorporabile, producatorul polonez de electrocasnice abordeaza incepand cu anul 2017 si segmentul middle spre high end, un segment pe care in anii anteriori nu-l tintea in mod direct, lipsa in gama a unui cuptor electric cu piroliza tradand acest lucru. Iti recomand si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa in 2017 raport calita pret

Astfel, cu modelul Hansa BOES69455 , polonezii vor seta noi standarde de pret pentru cuptoarele cu piroliza, majoritatea producatorilor de electrocasnice incorporabile fiind nevoiti sa-si revizuiasca politica de pret, avand in vedere ca Hansa face in acelasi timp produse fiabile si accesibile si devine de la an la an un jucator din ce in ce mai important in segmentul incorporabilelor. Consider in acest moment ca acest cuptor poate fi foarte usor clasificat drept cel mai bun cuptor incorporabil Hansa din punct de vedere al raportului calitate pret, la inceputul anului 2017. Iti recomand si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Hansa.

Hansa BOES69455 - functii si optiuni de utilizare

In ceea ce privesc optiunile de utilizare, Hansa BOES69455  ofera 10 functii cu care utilizatorul poate prepara mare parte din alimentele posibil sa poata fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Un alt atu al cuptorului electric multifunctional Hansa BOES69455 este dat de existensa suportilor telescopici si nu in ultimul rand de butoanele retractabile, o caracteristica ce contribuie la plusul de ergonomie pe care designerii polonezi l-au tintit cu acest model si totodata la timmerul electronic, timmer ce are proprietatea de a opri automat cuptorul la finalul programarii. Iti recomand totodata si articolul Pareri despre Hansa

Hansa BOES69455 - autocuratare pirolitica | design modern

Panoul electronic de comanda este foarte elegant inserat frontal si totodata este intuitiv si prin urmare usor de folosit. In cazul cuptorului Hansa BOES69455 vorbim de un design modern, ce are la baza ca finisaj sticla, o sticla foarte bine finisata si prin urmare un material usor de curatat si intretinut la exterior. In ceea ce priveste interiorul, autocuratarea este automata, se face singura cu ajutorul programului pirolitic, program ce presupune practic arderea tuturor impuritatilor, program de autocuratare care, din punctul meu de vedere este singurul cu adevarat de autocuratare, in sensul in care nu necesita consumabile si se face cu adevarat o curatare 100% a cuptorului. Pentru mai multe informatii privind sistemele de autocuratare disponibile pe piata in acest moment iti recomand articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile

Hansa BOES69455 - produse complementare | fiabilitate

In ceea ce priveste protectia, mentionez cele trei straturi de geam care exista in componenta usii, un lucru ce face din acest cuptor cu cuptor cu sistem usa rece, adica, daca puneti mana pe usa in timpul functionarii, nu exita riscul sa va ardeti, un lucru ce se intampla destul de des, mai ales in cazul copiilor mici, multi utilizatori de cuptoare alegand sa monteze in corp vertical cuptorul, tocmai pentru a preveni astfel de accidente. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul polonez de electrocasnice are o gama diversificata de plite cu care cuptorul Hansa BOES69455 se poate asocia din punct de vedere estetic si un numar suficient de mare de hote, astfel incat sa poti alege usor un set complet de electrocasnice incorporabile, cuptor - plita - hota. Iti recomand si articolul Cea mai buna hota incorporabila Hansa.  In ceea ce priveste fiabilitatea, Hansa ne-a dovedit in cei 10 ani de cand este in mod serios pe piata, ca face produse fiabile, mai ales atunci cand vine vorba de incorporabile. Vom evalua mai jos cuptorul incorporabil electric multifunctional Hansa BOES69455  tinand cont de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii pe care le-am detaliat in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

 IP Scoring: Hansa BOES69455  

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★★☆
Eficienta autocuratare                           ★★
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 25                           IncorporabilePremium


In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional cu autocuratare pirolitica si finisaj din sticla neagra Hansa BOES69455 obtine un punctaj de 25 din 30 de puncte, fiind unul din cele mai bune cuptoare incorporabile din punct de vedere al raportului calitate pret de pe piata, un model de cuptor pe care blogul nostru il recomanda celor care-si doresc un cuptor care sa fie in acelasi timp bun, sa se curete singur si totodata sa fie si accesibil din punct de vedere financiar. Iti recomand si articolul Linii design electrocasnice incorporabile in 2017.

1 comments:

Carmen Apostolesei spunea...

l-a cumparat dupa ce am citit site-ul dumneavoastra. O alegere foarte buna. Carmen