24 oct. 2014

IP Scoring: Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL

Plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL exceleaza in ceea ce priveste calitatea inoxului folosit la fabricatia acestei plitei, pentru rezistenta la uzura mecanica si zgarieturi. Chiar daca pretul este putin peste media costului unei plite incorporabile, putem spune ca este un raport relativ bun calitate pret, motiv pentru care Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte la acest criteriu. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

5 puncte pentru calitatea materialelor folosit si 4 puncte pentru calitatea gratarelor, avand in vedere cantitatea relativ mare de carbon din compozitia acestora cat si modul de organizare si stabilitate.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Pentru design Whirlpool GMA 6422 IXL primeste 3 puncte avand in vedere ca face parte dintr-o gama destul de exclusivista, care obliga oarecum utilizatorul sa aleaga produse complementare din aceeasi gama, care este premium. Din aceste considerente la produse complementare, respectiv, cuptor, hota si optional cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL mai obtine 3 puncte.


Avand in vedere ca vorbim de electrocasnicele Whirlpool, la capitolul fiabilitate GMA6422IXL mai aduna 3 puncte, totalizand astfel 22 de puncte. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gazPentru cei care doresc o plita si mai buna, recomandarea mea este modelul pe 70 de cm latime, cu arzatorul WOK pozitionat central, Whirlpool GMF7522IXL.Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

3 comments:

Mariana spunea...

Am vazut niste teste foarte interesante pe youtube cu plitele ixelium . daca nu sunt trucate, cred ca sunt extraordinare si pentru orice persoana care a avut sau are electrocasnice de inox, stie cat de greu se intretin.

Anonim spunea...

Este un inox anticalcar la aceasta plita

marcel spunea...

Care este diferenta de pret intre cele doua plite?