6 mar. 2016

Combina frigorifica No Frost neagra Gorenje NRK6192MB

Gorenje propune pietei europene de electrocasnice o varianta de combina frigorifica ce urmareste o linie de design modern pe culoarea neagra, avand in vedere cresterea cererii pe acest segment nisat din punct de vedere cromatic. Se trece asadar de la o tendinta in care inoxul era materialul dominant la alte culori si materiale, menita sa creeze contraste puternice si sa puna si mai mult in valoare aspectul per ansamblu al bucatariei cu ajutorul liniei de electrocasnice, fie ea incorporabila sau independenta. 
Asadar, pentru a acoperi aceasta nisa, producatorul sloven de electrocasnice propune combina frigorifica full No Frost Gorenje NRK6192MB. Asa dupa cum ne-a obisnuit, Gorenje foloseste instalatii frigorifice bune spre foarte bune pe majoritatea aparatelor frigorifice casnice si totodata este recumita pentru fiabilitatea produselor sale, fiind la ora actuala, unul din producatorii care fac cele mai fiabile si rezistente electrocasnice de pe piata, iar combina frigorifica Gorenje NRK6192MB are toate sansele sa pastreze aceste caracteristici, daca ne uitam la performantele instalatiei frigorifice.

Pe langa design, Gorenje NRK6192MB ofera utilizatorului un compartiment de 0 grade Celsius, ce functioneaza independent fata de restul frigiderului, compartiment in care se pastreaza semnificativ mai bine alimentele perisabile, cum ar fi pestele, branzeturile sau mezelurile, alimente care de altfel au si un miros specific mai puternic, izolarea acestora fata de restul frigiderului fiind prin urmare de dorit. Volumul combinei este unul mediu spre mare, cei 222 de litri la frigider si 90 la congelator fiind optimi pentru o familie de pana la 4 persoane inclusiv. 

Gorenje NRK6192MB are un compresor cu electrovalva, ceea ce inseamna pentru utilizator, ca poate sa-si seteze independent temperatura atat la frigider , intre 2 si 8 grade Celsius, cat si la congelator, intre minus 16 si minus 22 grade Celsius. In concluzie, Gorenje NRK6192MB este o optiune foarte buna pentru cei care doresc o combina frigorifica No Frost pe culoarea neagra, cu o linie de design modern, care sa completeze o linie de electrocasnice incorporabile pe aceeasi cromatica si linie de design. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

1 comments:

Anonim spunea...

Culoarea este negru mat sau lucios?
Multumesc!