9 mar. 2016

Electrolux EGH6343BOX-plita pe gaz

Noua gama de electrocasnice incorporabile a producatorului suedez de electrocasnice, propune pietei europene o linie de design foarte moderna si cu produse ce au un foarte bun raport calitate pret, avand in vedere ca Electrolux este recunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale. Asadar, din aceasta gama face parte si plita incorporabila pe gaz Electrolux EGH6343BOX, un model de plita care este caracterizata fata de modelele anterioare, de faptul ca este slim, adica planul plitei nu se mai ridica foarte mult fata de planul blatului de mobila, un dezavantaj care era reprosat inainte plitelor pe gaz Electrolux, fiind tocmai acest fapt, ca erau putin prea inalte.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

In concluzie, apreciem faptul ca producatorul Electrolux a remediat aceasta situatie, iar modelul mai sus precizat este unul slim, ca de altfel toate plitele incorporabile pe gaz ce fac parte din aceasta generatie. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Totodata, ca atuuri, mentionam gratarele din fonta, de fapt o fonta in aliaj, ceea ce le face mai putin zgrunturoase, mai fine si prin urmare mai usor de curatat si intretinut si nu in ultimul rand mai putin casante, fiind stiut faptul ca fonta, in stare pura, este casanta atat la socuri mecanice, cat si la socuri termice, socuri ce sunt des intalnite in bucatarie (exemple apa rece pe gratare din fonta, care sa fie incinse). Aprindere electrica pe buton, bineinteles si supapa de siguranta pentru gaz, termocuplu sunt si ele detalii si avantaje care recomanda Electrolux EGH6343BOX.In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Tot ca argument pentru Electrolux EGH6343BOX as adauga si geometria foarte buna atat a arzatoarelor cat si a gratarelor, geometrie ce recomanda aceasta plita pentru gatit intensiv. Arzatorul WOK reprezinta si el un atu pentru care recomandam acest model, concluzionand ca Electrolux EGH6343BOX este un foarte bun raport calitate pret, in acest moment una din cele mai bune plite incorporabile cu alimentare gaz, din inox de pe piata din tara noastra. Pentru a citi informatii complete privind criteriile de alegere a plitei incorporabile pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.

1 comments:

Mihai Popescu spunea...

Exista vreo plita incorporabila pe 60 de cm cu 5 arzatoare?