10 nov. 2017

IP Scoring Bosch PCI6A5B90

Bosch PCI6A5B90 este o plita incorporabila pe gaz, putin atipica daca este sa ne uitam la geometria arzatoarelor. O geometrie care a fost promovata cam de doi ani de zile de catre producatorul italian de electrocasnice de la Hotpoint, care insa a fost preluata atat de producatorul suedez de electrocasnice Electrolux si pentru prima data in acest an, 2017 de catre producatorul german de electrocasnice Bosch
Pareri despre Bosch PCI6A5B90Vezi preturi

Plita incorporabila Bosch PCI6A5B90 gratare din fonta, arzator WOK

Bosch are in gama sa de plite incorporabile in mare parte plite incorporabile cu gratare din fonta, o solutie semnificativ mai buna si mai durabila in timp comparativ cu plitele incorporabile cu gratare din otel, care sunt emailate si care in timp au o durata de viata mai mica.

pareri despre plita pe gaz bosch Bosch PCI6A5B90

Si in cazul plitei incorporabile pe gaz Bosch PCI6A5B90 vorbim de gratare din fonta, o fonta a carei calitate creste de la gama la gama, de la an la an, stiindu-se faptul ca producatorul german de electrocasnice Bosch pune mare accent pe calitatea produselor sale. In ceea ce priveste curatarea acestor gratare, aceasta se face mult mai usor pentru ca fonta este foarte putin poroasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista practic o fonta in aliaj, principalul material ce se afla in aliaj fiind carbonul.

Raport Calitate Pret                        ★★★

IP-Scoring-Bosch-PCI6A5B90In ceea ce priveste raportul pret calitate, desi putem considera electrocasnice incorporabile Bosch apartinand segmentului de pret middle spre high end, consider totusi ca preturile pentru tara noastra sunt cu 10-15 la suta mai mari comparativ cu celelalte piete europene, mare parte din motiv fiind reprezentat de anumite politici Bosch vis a vis de pietele est europene si, sau a unor costuri mai mari de logistica.

Nu intru in detalii, insa consider plita incorporabila Bosch PCI6A5B90 o plita incorporabila extraordinara, as spune ireprosabila pentru cei interesati de o plita premium, din inox, pe care se poate gati intensiv fara nicioproblema, insa este destul de scumpa, aici facand o paralela cu ce ofera de exemplu Electrolux, producatorul suedez de electrocasnice pe care-l consider la acelasi nivel din punct de vedere al calitatii cu Bosch.
cea-mai-buna-plita-incorporabila-Bosch PCI6A5B90
Va recomand totodata si articolul in care am evaluat principalele categorii de produse incorporabile din gama producatorului german de electrocasnice, respectiv Pareri despre electrocasnicele BOSCH.

Un alt atu al plitei incorporabile pe gaz Bosch PCI6A5B90  este dat de existenta arzatorului WOK, un arzator al carei putere calorice se apropie de 3kW, putere ce ii permite utilizatorului pe de o parte sa prepare alimente la o temperatura ridicata, o cerinta in special in cazul preparatelor specifice bucatariilor asiatice, vietnameze si a celei chinezesti in principal. Pe langa aceasta cu ajutorul unui arzator WOK se poate ajunge mult mai repede la temperatura de fierbiere, practic un arzator WOK avand o putere aproape dubla comparativ cu un arzator mare.
arzator wok IP Scoring Bosch PCI6A5B90

Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cea mai buna plita incorporabila din gama producatorului german de electrocasnice BOSCH, respectiv Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Bosch.

Plita Bosch PCI6A5B90 - geometrie buna a gratarelor si a arzatoarelor

Un alt aspect important atunci cand vine vorba de o plita incorporabila este dat de geometria arzatoarelor. Este important sa existe o proiectare cat mai eficienta a plitei, astfel incat spre exemplu plita incorporabila sa ofere utilizatorului posibilitate de a prepara simultan la doua arzatoare in doua vase de diagonale mari.
aprindere-electrica-gratare-fonta-IP Scoring Bosch PCI6A5B90

Calitate gratare                              ★★★

Si aici plita incorporabila Bosch PCI6A5B90  exceleaza, arzatoarele cu puterea calorica cea mai mare fiind pozitionate la distanta mare, facilitand astfel utilizatorului posibilitati de preparare diversificate in tigai sau oale de diagonale mari.  In ceea ce primeste inoxul, acesta este foarte bine polisat, personal considerand ca Bosch este unul cu din producatorii de electrocasnice incorporabile cu inoxuri de foarte buna calitate.

Calitate material                              ★★

Va recomand totodata si articolul in care am evaluat principalele seturi de electrocasnice incorporabile cu design modern din gama BOSCH in Seturi electrocasnice moderne BOSCH.

In ceea ce privesc produsele complementare care se pot asocia plitei incorporabile pe gaz  Bosch PCI6A5B90  va recomandam articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional Bosch in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch.
plita inox IP Scoring Bosch PCI6A5B90

In ceea ce priveste geometria gratarelor plita incorporabila pe gaz Bosch PCI6A5B90 este din start o plita proiectata pentru gatit intensiv, gratarele avand o planeitate foarte buna si totodata fiind foarte bine fixate de suprafata plitei. In concluzei putem spune ca plita incorporabila pe gaz Bosch sta foarte bine atat la capitolul gratare cat si in ceea ce privesc arzatoarele, aceasta plita fiind una din cele mai bune din acest punct de vedere de pe piata.

Design                                                ★★

In ceea ce priveste designul, este clar ca plita incorporabila pe gaz Bosch PCI6A5B90 urmareste o linie moderna de design, aceasta plita fiind perfect integrabila in contextul unei bucatarii moderne. O plita impecabila in ceea ce priveste design-ul cu finisaje si atentie foarte mare la detalii si in acelasi timp o plita proiectata pentru un maximum de functionalitate.

Fiabilitate                                          ★★

In cee ce priveste fiabilitatea plita incorporabila pe gaz Bosch PCI6A5B90, ca majoritatea plitelor si a electrocasnicelor incorporabile Bosch in general beneficiaza de un istoric foarte bun legat de service-are, producatorul german de electrocasnice fiind renumit pentru fiabilitatea produselor sale.

Produse complementare                  ★★★

In ceea ce privesc produsele complementare, plita incorporabila Bosch PCI6A5B90 are un numar mare de cuptoare incorporabile de la Bosch cu care se poate asocia si un numar relativ mic de hote incorporabile, cele din urma fiind destul de scumpe in general.

4 comments:

Pret plita incorporabila Bosch spunea...

De unde pot cumpara aceasta plita la un pret mai accesibil?

Plita cu doua arzatoare Bosch spunea...

Exista vreo plita incorporabila Bosch cu doua arzatoare WOK? Multumesc

Garo spunea...

O gasesti in promotie la Altex sau emag in jurul pretului de 1300 de lei

Larissa spunea...

Care este cel mai mic preț pe care l pot găsi pentru aceasta plita? Îmi puteți recomanda un magazin? As prefera unul online. Multumesc