10 nov. 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil Beko in 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil Beko in 2017 - Beko BIR36400XOS

Beko BIR36400XOS este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile produse vreodata de catre Beko si ceea ce este impresionant este dat de faptul ca este si accesibil, pretul acestuia fiind in jurul a 1500-1600 de lei, un pret extraordinar pentru un cuptor al carui design se apropie de liniile premium si totodata pentru caracteristicile tehnice pe care le vom analiza mai jos.

Pareri despre Beko BIR46300XOSVezi preturi

Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cele mai importante categorii de produs din gama producatorului turc de eletrocasnice in Pareri despre electrocasnicele Beko.

Cel mai bun cuptor-incorporabil BEKO in 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil Beko in 2017 - Beko BIR36400XOS

O alta caracterisitica ce merita metionata in afara de raportul foarte bun pret calitate, este data de existenta suportilor telescopici pentru tavi. Acestia sunt disponibili pentru doua nivele, adica practic poti prepara simultan in doua tavi si in acelasi timp sa beneficiezi de usurinta cu care poti manevra tavile, datorita acestor telescopici ce permit scoaterea facila a tavilor din cuptor.

Pentru informatii complete privind modul de alegere a cuptorului incorporabil va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017.

Un alt atu al cuptorului incorporabil Beko BIR36400XOS este dat de existenta a trei straturi de geam la usa cuptorului, un aspect cu atat mai important cu cat exista in locuinta copii de varste mici, intrucat cele trei straturi de geam evita pericolul unor arderi accidentale, destul de frecvente mai ales in cazul copiilor care pun mana pe geamul exterior al cuptorului in momentul in care acesta functioneaza. In cazul in care cuptorul are doua straturi de geam, la temperaturi ridicate in interiorul cuptorului, vor exista sanse mari de ardere daca se pune mana pe geamul de la usa. Beko BIR36400XOS are trei straturi de geam si previne astfel aceste accidente. Tot legat de exteriorul cuptorului mentionam ca inoxul este tratat antiamprentare, fapt care-l face mai usor de intretinut si curatat.
Cel mai bun cuptor incorporabil Beko in 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil Beko in 2017 - Beko BIR36400XOS

Cuptorul electric Beko BIR36400XOS este un model multifunctional ceea ce inseamna ca in interiorul cuptorului exista un convector care este responsabil de uniformizarea temperaturii in intreaga cavitate a cuptorului, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi preparate la aceeasi temperatura, la orice nivel in cuptor si....foarte important uniform. Un alt plus este de de sistemul de convectie ventilata, ceea ce inseamna ca in acest cuptor se pot prepara simultan mai multe retete, fara ca mirosul sa treaca de la un preparat la altul. Va recomand totodata sa cititi si evaluarea facuta de noi in cazul celui mai bun cuptor incorporabil Beko lansat in anul 2016, in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Beko.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

IP Scoring Beko BIR36400XOS

Cei 82 de litri sunt aproape incredibili, Beko BIR36400XOS fiind unul din cele mai mari cuptoare incorporabile electrice multifunctionale de pe piata destinata utilizatorilor casnici. Nici nu stiu daca stau bine sa ma gandesc vreun alt model capabil sa rivalizeze la acest capitol cuptorul Beko BIR36400XOS. Daca reusiti sa prindeti acest cuptor in promotie, la un pret in jurul a 1500 de lei, Beko BIR36400XOS este cel mai buna alegere din punct de vedere al raportului pret calitate,

Raport Calitate Pret                        ★★★

In ceea ce privesc optiunile de gatire, cele 12 functii asigura utilizatorului posibilitatea de a prepara aproape orice tip de reteta posibil a fi gatita intr-un cuptor incorporabil electric multifunctional care sa nu aiba si optiunea de gatire steaming, cu aburi. 

Optiuni utilizare                              ★★

Legat de autocuratare, din pacate sau poate nu cuptorul incorporabil Beko BIR36400XOS nu are niciun tip de autocuratare. Personal recomand pentru cineva care-si doreste aceasta optiune, fie autocuratarea pirolitica, care este cea mai eficienta si daca este sa ne gandim practic, singura, fie o varianta de autocuratare cu aburi, sau Aqua Clean, solutie din urma pe care producatorul turc de electrocasnice nu o pune inca la dispozitia clientilor sai. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale sistemului de autocuratare potrivit necesitatilor dumneavoastra, puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Eficienta autocuratare                           

In ceea ce priveste design-ul este evident ca acest model urmareste o linie moderna de design, evidente fiind si accentele ce tin de ergonomie, cum ar fi panoul electronic full touch control si manerul foarte bine finisat.

Design                                               ★★★★☆

In ceea ce privesc produsele complementare, este relativ usor pentru utilizator sa-si poata alcatui usor un set complet de cuptor, plita si hota incorporabila astfel incat cuptorul Beko BIR36400XOS sa se integreze perfect in bucatarie si ...de ce nu Beko ofera optiuni atat pentru combine frigorifice total incorporabile si masini de spalat vase partial sau total incorporabile.

Produse complementare                  ★★★

Si la criteriul fiabilitate Beko sta peste medie, produsele producatorului turc de electrocasnice beneficiind de un feedback din ce in ce mai bun din partea utilizatorilor si totodata in ultimii 7, 8 ani am observat evolutii semnificative ale produselor Beko si la capitolul fiabilitate si rezistenta in timp

Fiabilitate                                  ★★

In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIR36400XOS este una din cele mai bune optiuni din punct de vedere al raportului pret calitate pentru un cuptor incorporabil care sa se incadreze intr-un buget in jurul a 1500 -1700 de lei, care sa ofere in acelasi timp performante ridicate in ceea ce priveste calitatea prepararii, un design modern, volum generos si care sa fie in acelasi timp usor de curatat, intretinut si folosit.

4 comments:

Parere Despre Bosch si Beko spunea...

Cu cred ca Bosch este mai bun decat Beko. Bosch

Comparatie Electrolux vs Beko spunea...

Ce parere ai despre electrocasnicele incorporabile Electrolux? Sunt mai bune decat cele de la Electrolux?

Rares spunea...

Care este cel mai mare cuptor incorporabil?

Admin spunea...

Cele mai mari cuptoare incorporabile au in jurul a 70-75 de litri. Vorbesc de cele destinate uzului casnic.