26 oct. 2017

IP Scoring Whirlpool AKZM 8380 IXL

Whirlpool AKZM 8380 IXL este un cuptor incorporabil din noua gama de electrocasnice incorporabile propuse de producatorul american, pietei europene pentru anul 2017. Cu ce vine nou acest cuptor fata de produsele competitorilor directi? In primul rand, la exterior, pe langa design-ul ultramodern, panoul de comanda full touch control, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8380 IXL beneficiaza de un inox iXelium, un inox special tratat antiamprentare si cu o rezistenta mare la uzura mecanica. Am centralizat principalele linii de design lansate de principalii producatori de electrocasnice de pe piata in articolul Linii de design produse electrocasnice in 2017.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

IP Scoring Whirlpool AKZM 8380 IXL - volum mare, design modern

La interior cei 73 de litri clasifica cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8380 IXL in categoria modelelor de volum mare, un volum generos ce permite utilizatorului sa prepare inclusiv alimente mai voluminoase, cum ar fi spre exemplu un curcan. Tot la interior observam ca tavile au un sistem de glisare fara telescop o solutie mai buna decate varianta de tavi incastrate in peretii laterali, insa mai putin buna fata de o varianta de glisiere cu telescop. Una peste alta, cuptorul Whirlpool AKZM 8380 IXL are un nivel mediu de utilare la aceasta caracteristica. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cea mai buna plita incorporabila pe gaz din gama producatorului american de electrocasnice in Cea mai buna plita incorporabila Whirlpool.

IP Scoring Whirlpool AKZM 8380 IXL - Cook3

O alta  caracteristica a cuptorului incorporabil electric multifunctional  Whirlpool AKZM 8380 IXL este Cook3, o caracteristica ce permit utilizatorilor sa poata prepara pana la 3 feluri diferite in acelasi timp, fara ca gusturile si aromele sa se amestece. Cook3 asigura cele mai bune rezultate pe trei niveluri diferite de preparare, permitand prepararea simultana a unei mese complete. Va recomand totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret.

IP Scoring Whirlpool AKZM 8380 IXL - Ready2cook

Functia Ready2cook se refera la performantele tehnice ale convectorului, convectorul asigurand practic uniformizarea temperaturii in intreaga cavitate a cuptorului, sistemul puternic de convectie eliminand necesitatea preincalzirii, care ajuta la economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie.

La selectarea unei functii traditionale si la setarea timpului si a temperaturii dorite, interfata inteligenta pentru utilizator ofera consumatorului optiunea de a activa sau nu faza de preincalzire; implicit, preincalzirea nu este setata. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale unui cuptor incorporabil, va recomand articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

 IP Scoring Whirlpool AKZM 8380 IXL - Star Clean 

Star Clean inseamna ca acest cuptor beneficiaza de un sistem de autocuratare hidrolitica, un sistem de autocuratare care sa zicem ca usureaza foarte mult munca de intretinere a utilizatorului. Nu este cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata, insa este clar ca ajuta pe de o parte, iar pe de alta parte un al plus al sistemului hidrolitic este dat de faptul ca nu necesita consumabile si costuri suplimentare in ceea ce priveste mentenanta.

Pentru informatii detaliate privind diferentele intre sistemele de autocuratare, va recomand articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Va recomandam totodata si centralizarea facuta in functie de pret cu privire la cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil conform analizei facute de blogul Incorporabile Premium:


 IP Scoring Whirlpool AKZM 8380 IXL -  Tehnologia Al 6lea Simt 

Cu tehnologia exclusiva al saselea simt de la Whirlpool, prepararea perfecta devine mai simpla. Aceasta functie patentata de Whirlpool monitorizeaza energia absorbita de alimente (carne, peste si legume) si determina temperatura si timpul de preparare necesare. Totodata al saselea simt monitorizeaza schimbarile, precum pierderea caldurii din cauza deschiderii usii cuptorului, si adapteaza temperatura si timpul de preparare in mod adecvat. Conditiile optime sunt restabilite incredibil de repede. Practic aceasta functie monitorizeaza procesul de preparare a mancarii, oferind feedback constant pe afisajul mare, usor de folosit, sensibil la atingere. In concluzie inseamna ca nu mai este nevoie sa verificati periodic daca mancarea este gatita perfect.

7 comments:

Whirlpool Black Friday noiembrie 2017 spunea...

Acest cuptor Whirlpool poți sa l cumperi la 1500 de lei pe eMAG de black Friday în noiembrie

Data black friday emag2017 spunea...

In ce data va fi black friday la emag in 2017?

Preț plita Whirlpool de black friday spunea...

Cu ce plita îmi recomandați sa cumpăr acest cuptor Whirlpool? Ma interesează o plita pe gaz din inox? Credeți ca este mai ieftina dacă o cumpăr de black friday?

Anonim spunea...

Cat consuma pe ora un cuptor electric Whirlpool?

Consum cuptor electric Whirlpool spunea...

consumul mediu este de sub 1kWh.

Admin- recomandare plita pe gaz Whirlpool spunea...

@recomandare plita incorporabila - puteti opta pentru orice plita din gama iXelium, pentru ca exista o diferenta de nuanta a inoxului, in cazul plitelor incorporabile pe gaz de la Whirlpool standard si cele cu inox iXelium

Anonim spunea...

la ce reviewuri proaste are pe emag ma mir ca al mai tineti in categoria premium.