16 sept. 2017

Cel mai nou cuptor Hansa - Hansa BOEW68481

Cuptorul incorporabil Hansa BOEW68481 face parte din noua gama de electrocasnice propuse pietei europene propuse de producatorul polonez de electrocasnice. Cu siguranta cel mai mare atu al acestui cuptor incorporabil Hansa BOEW68481 este dat pe de o parte cel mai bun cuptor din punct de vedere al raportului pret calitate si pe de alta parte unul din cele mai accesibile cuptoare incorporabile pe culoarea alba de pe piata.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Si nu doar atat, vorbim de un cuptor electric Hansa BOEW68481 care este multifunctional, adica are un convector capabil sa uniformizeze temperatura in intreaga cavitate a cuptorului, astfel incat preparatele sa fie gatite uniform. Mai multe informatii privind principalele criterii de alegere ale cuptorului, puteti citi in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017
Cel mai nou cuptor Hansa - Hansa BOEW68481

Hansa BOEW68481 - cuptor multifunctional, volum mediu, timmer electronic

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hansa BOEW68481 are o capacitatate de 62 de litri, fapt ce il clasifica in categoria cuptoarelor de volum mediu. Un alt atu al cuptorului incorporabil Hansa BOEW68481 este dat de existenta timmerul electronic. Acest lucru inseamna ca utilizatorul poate programa cuptorul, iar acesta se va opri singur, la finalizarea programarii, astfel incat nu va mai fi nevoie ca utilizatorul sa poata urmari cuptorul pana cand se va prepara alimentul.

Hansa BOEW68481 - design modern, produse complementare

Faptul ca exista o tendinta continua de a elimina inoxul din bucatarie, nu este o noutate, desi consider ca exista atat avantaje cat si dezavantaje pentru ambele situatii. In general inoxul se comporta mai bine la uzura mecanica si pe de alta parte este un material antiseptic. Avantajul unor electrocasnice incorporabile pe culoarea alba, ce are ca material de baza sticla este dat de faptul ca pe de o parte se curata si se intretine mai usor. Sunt mai greu amprentabile si in general arata mai bine, iar din punct de vedere vizual, culoarea acestor electrocasnice sunt considerate mai putin reci comparativ cu inoxul. 

In ceea ce privesc produsele complementare., Hansa ofera celor interesati o plita incorporabila realizata din aceeasi sticla alba, ce urmareste aceeasi linie de design si prin urmare se poate asocia cu succes cuptorului incorporabil Hansa BOEW68481.Pe aceasta plita am evaluat-o in aticolul IP Scoring Hansa BHGW63111035.  Un alt atu al cuptorului incorporabil Hansa BOEW68481 din punct de vedere vizual este dat de faptul ca butoanele sunt retractabile, iar comanda se face partial cu ajutorul unui panou touch control. In acest sens va recomand si articolul Linii de design produse electrocasnice in 2017.


Hansa BOEW68481 - 10 functii, consum mediu de 0.8kWh, putere nominala 3.1kWh

In ceea ce priveste consumul cuptorul incorporabil Hansa BOEW68481 are un consum clasat in clasa A de eficienta energetica. Oricum, cuptorul incorporabil electric multifunctional nu este un mare consumator de energie, avand in vedere ca Hansa BOEW68481 are un consum de 0.8kWh, ceea ce inseamna echivalent in bani undeva in jurul a 40 de bani. Consumul in putere nominala este de 3.1kW, un consum care nu se va intampla niciodata. Cele 10 functii asigura utilizatorului posibilitatea de a prepare cam tot ce se poate gati intr-un cuptor electric multifunctional. Un alt atu al cuptorului incorporabil electric multifunctional Hansa BOEW68481 este dat de existenta a trei straturi de geam la nivelul usii, ceea ce inseamna ca nu exista riscul unor arderi accidentale, destul de frecvente mai ales in cazul copiilor, atunci cand acestia pun  mana pe usa, iar cuptorul functioneaza. Este, din ce stiu, cel mai accesibil cuptor din punct de vedere al pretului care sa aiba aceasta caracteristica.

8 comments:

Andrei Visan spunea...

Eu mi am cumpărat de la altex o plita incorporabila Hans de care sunt foarte mulțumit.

Alin Dumitru spunea...

Care este puterea instalata la un cuptor incorporabil Hansa?

Admin - putere instalata cuptor Hansa spunea...

@putere instalata cuptor incorporabil Hansa- în general puterea instalata la cuptoarele incorporabile Hansa este în jurul a 3kW. Pentru acest model puterea instalata este de 2.9kW

Andrei I spunea...

Ce latime au cuptoarele incorporabile Hansa? Difera fata de cele de la Whirlpool?
as dori sa schimb cuptorul si vreau sa stiu daca se potriveste.

Admin spunea...

@ Andrei - toate cuptoarele incorporabile, fie ca sunt Hansa sau Whirlpool, au latimea si inaltimea standard.

Cuptor Hansa pe culoarea neagra spunea...

Exista acest model și pe culoarea neagra?

Admin - de unde cumpăr un cuptor negru hansa spunea...

Da, exista un model similar pe culoarea neagra. Îl găsiți la altex, media galaxie sau emag.

Unknown spunea...

Butonul retractabil...adică se se apasă în interior?