9 aug. 2017

Beko HILW64225SBG - plita noua pe gaz

Cea de-a doua jumatate a anului 2017 vine cu o noua gama de electrocasnice incorporabile de la Beko. Plita incorporabila pe gaz Beko HILW64225SBG face parte din aceasta noua gama si vine cu cateva noutati comparativ cu gamele anterioare. In primul rand mi-a atras  atentia gratarele care au o geometrie mult mai buna fata de gama 2016  si totodata sunt mult mai grele si prin urmare faciliteaza o aderenta mult mai buna fata de suprafata plitei. Va recomand si artiolul Linii de design ale produselor electrocasnice in 2017.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/beko-hilw64225sbg-plita-noua-pe-gaz.html

Beko HILW64225SBG - arzator WOK, aprindere integrata pe buton


Plita incorporabila Beko HILW64225SBG are aprindere integrata pe buton, numita si aprindere la o singura mana, un lucru semnificativ mai bun comparativ cu aprinderea la doua maini, acea aprindere care presupune existenta unui buton suplimentar, cel pentru scanteie, asa cum intalnim si la aragazuri. Un alt atu al plitei incorporabile Beko HILW64225SBG este dat de existenta arzatorului WOK, un arzator cu o putere calorica mai mare, echivalent cu puterea calorica a doua arzatoare standard medii, o putere echivalata de 3kWh. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Beko HILW64225SBG  - inox polisat industrial, produse complementare

Inoxul este polisat industrial, insa remarcam faptul ca este mai greu amprentabil, comparativ cu gamele anterioare. In ceea ce priveste fiabilitatea, Beko s-a remarcat de-a lungul anilor cu faptul ca realizeaza produse calitative, care se defecteaza destul de rar. Producatorul turc de electrocasnice ofera in anumie perioade din an garantie extinsa de pana la 5 ani, fara costuri suplimentare, cu conditia inscrierii pe serial numerului pe site-ul furnizorului din tara noastra. 

In ceea ce privesc produsele complementare, Beko are o gama larga de cuptoare si hote incorporabile cu care plita incorporabil Beko HILW64225SBG se poate asocia astfel incat sa-ti poti alege usor un set complet de electrocasnice incorporabile pe inox cu o linie moderna de design. Pentru informatii complete privind criteriile complete de alegere ale plitei pe gaz, iti recomand articolul Criterii alegere plita incorporabila.

4 comments:

Material plita Beko spunea...

plita este din inox sau are tabla emailata?

Maria Sandu spunea...

Am plita Beko, de 5 ani de zile...functioneaza fara probleme din prima zi.

Anonim spunea...

Am această plită bună incorporabila de o luna și sunt foarte mulțumită de ea. Nu am cumpărat o de la eMAG

Radu Gera spunea...

si eu am cumparat plita, este foarte buna si se merita mai mult decat plita de pe gaz de la Electrolux fiindca este cu 200 de lei mai ieftine