4 iul. 2017

Plita 30 cm Electrolux EGG3322NVX

Plita incorporabila Electrolux EGG3322NVX este una din putinele modele de plite incorporabile pe gaz cu latimea de 30 de cm, plita care mai poarta si denumirea de plita domino. In general acest tip de plita se foloseste in bucatariile in care, ori nu se gateste intensiv, plita fiind folosita ocazional, ori se asociaza unei altei plite domino, care insa sa aiba spre exemplu incalzirea electrica, fie ca vorbim de o plita incorporabila electrica standard cu incalzire pe zone de hologen, fie ca vorbim de o plita electrica cu incalzire prin inductie, prin camp electromagnetic. Va recomand si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe ga la 700 de lei Electrolux.

plita 30cm

Fiind totusi o plita dintr-un segment de nisa, Electrolux EGG3322NVX are un pret asemanator unei plite incorporabile pe gaz standard cu latimea de 60 de cm, pretul orientativ al acestui model fiind in jurul sumei de 700 de lei. In ceea ce privesc caracteristicile tehnice, mentionam faptul ca gratarul din fonta se fixeaza foarte bine de suprafata plitei, iar geometria gratarului este una traditionala, buna spre foarte buna. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice. Bineinteles ca vorbim de aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz si in cazul plitei Electrolux EGG3322NVX, asa cum gasim pe toate plitele incorporabile din gama producatorului suedez de electrocasnice din anul 2017. As mai mentiona, tot la plusuri, un inox de calitate foarte buna, bine finisat, usor mat, ceea ce-l face mai usor de curatat si de intretinut. Va recomand si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

In concluzie, consideram plita incorporabila pe gaz, cu latimea de 30 de cm, Electrolux EGG3322NVX una din cele mai bune alegeri pentru cei interesati de o plita incorporabila domino, cu latimea de 30 de cm. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomand articolul Cum aleg plita incorporabila

4 comments:

Gabriel spunea...

Plitele de 30 de cm, care se incorporeaza, trebuie puse neaparat cu latura lunga perpendiculara pe blat sau as putea sa o folosesc si pe lateral?

Admin - montaj plita incorporabila 30 de cm. spunea...

Daca nu aveti suficienta adancime pentru a monta plita cu latura scurta la fata blatului, puteti sa o montati si invers, fara a pierde din caracteristicile tehnice. S-ar putea, din punct de vedere estetic sa nu fie tocmai cea mai buna solutie, insa din punct de vedere functional, nu ar trebui sa fie probleme.

Gabriela Sandu spunea...

Ne poti recomanda si o plita incorporabila pe 30 de cm care sa fie pe inductie si care sa se potriveasca Electrolux EGG3322NVX

Adrian C. spunea...

Plita incorporabila pe gaz Electrolux EGG3322NVX o poti cumpara de la emag in aceasta luna la 350 de lei, ceea ce este un pret foarte bun. Am urmarit aceasta plita mica de pe la inceputul anului si acum este la cel mai miv pret.