28 iun. 2017

IP-Scoring-Hansa BHGW63050 - plita-incorporabila-alba

Plita incorporabila alba Hansa BHGW63050 vine sa completeze gama de electrocasnice incorporabile a producatorului polonez de electrocasnice, pentru utilizatorii interesati de o plita incorporabila alba cu design modern. Daca in gama Hansa, existau mai multe modele de cuptoare incorporabile cu design modern pe culoarea alba, in ceea ce privesc plitele, aveam o singura optiune, o plita incorporabila alba, care are finisaj pe sticla. In cazul plitei incorporabile Hansa BHGW63050 vorbim de o plita incorporabila realizata din tabla emailata, acelasi material pe care-l gasiti in general la aragazurile clasice. Va recomandam si articolul in care am evaluat principalele avantaje si dezavantaje ale electrocasnicelor incorporabile Hansa, respectiv Pareri despre electrocasnicele Hansa.
Hansa plita alba

Plitele incorporabile realizate din tabla emailata, au ca avantaj o rezistenta mai mare la uzura si la frecare comparativ cu plitele pe sticla, se zgarie mai greu decat inoxul. Dezavantajul este dat de situatia in care exista socuri mecanice mari, in urma carora emailul se poate ciobi, insa overall consideram ca aceasta plita poate fata cu succes in contextul unei bucatarii in care se gateste des. 

Hansa BHGW63050 - gratare din fonta

Un alt avantaj al plitei incorporabile pe gaz Hansa BHGW63050 este dat de gratarele care sunt realizate din fonta. Acestea sunt din doua bucati, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate curata usor aceste gratare, se pot pune usor in chiuveta pentru a fi spalate, comparativ cu situatia in care am vorbim de un gratar realizat dintr-o singura bucata. In ceea ce priveste calitatea fontei, aceasta este una medie spre buna, fiind totusi usor poroasa. 

Hansa BHGW63050 - geometrie buna a arzatoarelor si a gratarelor

In ceea ce priveste geometria arzatoarelor si a gratarelor, vorbim de o plita incorporabila ce are o geometrie clasica. Nu sunt avantaje, dar nici dezavantaje semnificative ce pot fi mentionate in acest sens. Bineinteles ca vorbim in cazul plitei incorporabile Hansa BHGW63050 de aprindere electrica integrata pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, supapa de previne scurgerile accidentale de gaz din zona arzatoarelor. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila

IP Scoring: Hansa BHGW63050

Raport Calitate Pret                        ★★★★★
Calitate material                              ★★
Calitate gratare                              ★★★
Design                                                ★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★
                                                                            
Total 23                           IncorporabilePremium

Hansa BHGW63050 - raport foarte bun raport calitate pret

In ceea ce priveste raportul calitate pret, plita incorporabila Hansa BHGW63050 se poate achizitiona la un pret ce se invarte in jurul a 500 de lei, un pret foarte bun pentru o plita ce face parte dintr-o categorie de nisa, fiind una din cele mai accesibile de pe piata din punct de vedere al pretului. In ceea ce privesc produsele complementare, avem doua modele de cuptoare incorporabile pe gaz din gama producatorului polonez de electrocasnice si cateva modele de hote incorporabile, inclusiv una telescopica pe culoarea alba, insa plita incorporabila Hansa BHGW63050  se poate asocia si cu alte modele din gama altor producatori, modele ce urmaresc acelasi design modern.

In urma evaluarii IP Scoring, realizata de Incorporabile Premium, plita incorporabila Hansa BHGW63050 totalizeaza 23 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte si este un model de plita incorporabila pe care blogul nostru o recomanda pentru cei interesati de o plita incorporabila pe culoarea alba, ce urmareste o linie moderna de design.

4 comments:

Dragos Marcu spunea...

aceasta plita se poate incorpora alaturi de o hota rustica si de un cuptor rustic alb? S-ar potrivi?

Andreea Tanase Iacob spunea...

Ne puteti recomanda si un cod de cuptor incorporabil, daca se poate, tot de la Hansa, care sa se potriveasca cu hansa-bhgw63050

Ovidiu Sandu spunea...

De unde pot cumpara un set complet cuptor, plita si hota Hansa pe culoarea alba, care sa se potriveasca si cu plita hansa bhgw63050

Admin - pachet Hansa pe culoarea alba spunea...

poti gasi la altex sau la emag.