16 iun. 2017

Cuptor-plita-hota-rustica-Hansa Cuptor incorporabil rustic Hansa BOEW68120090

Hota incorporabila Hansa OKC613RWH este modelul de hota rustica ce completeaza un set de electrocasnice retro, un set de electrocasnice ce se potrivesc perfect in contextul unei bucatarii rustice. Un alt avantaj al acestui set este dat de pretul accesibil. toate cele trei piese putand fi cumparate la un pret in jurul a 2000-2200 de lei. Hansa este recunoscut deja in tara noastra, dar si in Europa de Est ca un producator cu un foarte bun raport calitate pret. Mai multe informatii, pareri si review-uri despre electrocasnicele incorporabile ale producatorului polonez de electrocasnice, puteti citi in articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa
O hota incorporabila care are o putere de evacuare de peste 400 de metri patrati, o capacitate de evacuare ce face din Hansa OKC613RWH o hota care poate face fata intr-o bucatarie de dimensiuni medii spre mari. Hota are sistemul de filtrare a grasimii bazat pe filtre de aluminiu, lavabile. Aceasta hota se poate adapta in conditii extreme si in cazul folosirii pe recirculare, fara burlan de evacuare, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca se poate pierde pana la 30 la suta din capacitatea de evacuare. Evacuarea se face cu ajutorul unui burlan de evacuare pe diametru de 120 de milimetri. Acesta se cumpara separat, costa in jurul a 40 de lei si nu vine in pachet cu hota incorporabila. 

Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile, va recomand articolul Cum aleg hota incorporabila. In ceea ce privesc conditiile si modul de montare ale unei hotei incorporabile decorativ rustice, va recomand articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.
In ceea ce priveste plita incorporabila retro ce completeaza acest set de electrocasnice retro, aceasta este o plita as spune aproape perfecta, intrucat are gratare din fonta, o geometrie foarte buna atat a arzatoarelor cat si a gratarelor. In ceea ce priveste cuptorul incorporabil retro Hansa, acesta este unul electric multifunctional, adica are sistem de convectie. In ceea ce privesc finisajele, acestea sunt de buna calitate. Mai multe informatii privind cuptorul incorporabil Hansa, va recomand articolul Cuptor incorporabil rustic Hansa BOEW68120090.
In concluzie, cuptorul, plita si hota incorporabila retro Hansa este un foarte bun raport calitate pret, fiind unul din cei mai bune pachete rustice de pe piata si cu siguranta ca este o solutie excelenta pentru bucatariile ce urmaresc aceeasi linie de design. Va recomand in acest sens si articolul in care am centralizat principalele linii de design propuse de producatorii de electrocasnice in 2017, respectiv, Principalele linii de design in 2017

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

4 comments:

Prieten spunea...

Eu am cumparat un cuptor incorporabil Hansa la un pret foarte bun, era atunci unul din cele mai ieftine din magazin si este foarte bun.

Ionut Altex spunea...

ieftine si bune. Hansa e cel mai bun brand raport calitate pret.

Ioana Andreea spunea...

Si eu am plita si cuptor hansa si hota gorenje telescopica, de care sunt foarte multumita.

Sabina Iancu spunea...

care este cel mai bun set de electrocasnice incorporabile care sa aiba design retro. Considerati ca acest pachet de electrocasnice incorporabile retro de la Hansa este o optiune buna sau m-ati sfatui sa iau un alt pachet pe culoarea cream, avena sau alb. M-am mai uitat la seturile de incorporabile retro de la beko sau whirlpool. Care considerati ca sunt mai bune din acestea trei? Din pacate setul de incorporabile rustice de la Bosch nu mi-l permit. Multumesc, Sabina Iancu