23 apr. 2017

Cel mai bun cuptor GORENJE in 2017 | raport calitate pret Gorenje BO647A42XG

Bineinteles ca cel mai bun cuptor incorporabil din gama oricarui producator este varful de gama, varf de gama ce are totodata si cel mai mare pret din categoria de produs din care face parte. Am preferat insa sa aleg cel mai bun cuptor electric multifunctional din gama producatorului sloven de electrocasnice incorporabile premium, Gorenje pentru a scoate in evidenta modelul pe care-l consider drept cel mai bun din punct de vedere al raportului pret calitate. In ceea ce privesc electrocasnice incorporabile Gorenje este unul din producatorii care sunt foarte competitivi din punct de vedere al calitatii si totodata al pretului, un lucru relativ rar, in special pe piata est europeana. 

gorenje bo647a42xg
Asadar cuptorul incorporabil electric multifunctional Gorenje BO647A42XG este modelul pe care-l consider cel mai bun din punct de vedere caracteristici tehnice pret, din gama 2017 a producatorului sloven, un cuptor al carui pret variaza intre 1800 si 2000 de lei, in functie de magazinul de unde doriti sa-l cumparati, daca este sau nu intr-o campanie de reducere, etc. 

Gorenje BO647A42XG - cuptor electric multifunctional

Cuptorul Gorenje BO647A42XG este unul multifunctional, adica are un sistem de convectie in interiorul cuptorului, sistem de convectie ce are ca piesa principala un convector amplasat in partea din spate a cuptorului, care are proprietatea de a uniformiza temperatura in interiorul cuptorului, un aspect extrem  de important daca tineti cont de calitatea preparii, prezenta convectorului fiind  criteriul principal in alegerea unui cuptor incorporabil bun. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje, modelul varf de gama la inceputul anului 2017, in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje.
cuptor incorporabil gorenje bo647a42xg

Cele 11 functii permit utilizatorul sa foloseasca cuptorul incorporabil Gorenje BO647A42XG  pentru prepararea principalelor retete si alimente ce se pot prepara la un cuptor electric multifunctional. Volum de 67 de litri, clasifica acest model in categoria cuptoarelor de volum mediu spre mare, iar prezenta suprotilor telescopici pe trei nivele aduc un plus semnificativ la capitolul confort in utilizare. Totodata mai punctez  existenta unei tavi din sticla yena, tava ce permite o preparare superioara a anumitor alimente in cuptorul electric multifunctional. Alaturi de aceasta tava yena, cuptorul incorporabil Gorenje BO647A42XG  mai vine utilat cu o tava adanca si una plata si un gratar. 

Gorenje BO647A42XG - timmer electronic, design modern

Cuptorul incorporabil Gorenje BO647A42XG urmareste o linie moderna de design, linie sugerata de eleganta cu care a fost desenat si integrat panoul electronic de comanda, care este touch control precum si de prezenta butoanelor push in, sistem ce ofera cuptorului Gorenje BO647A42XG un plus la capitolul ergonomie. Timmerul este unul electronic, ceea ce inseamna ca permite utilizatorului posibilitatea de a programa cuptorul si  nu mai este nevoie sa aibe grija lui, pana la sfarsitul programului de gatire. In ceea ce priveste curatarea, atat interiorul cat si exteriorul este foarte usor de curatat si intretinut. Exteriorul are la baza in general o sticla de foarte buna calitate, termorezistenta si relativ greu amprentabila. 
numar tavi cuptor gorenje bo647a42xg
Totodata la interior, asa cum ne-a obisnuit producatorul sloven de electrocasnice, avem un sistem de autocuratare ce are la baza un principiu catalitic aqua clean, sistem de autocuratare ce nu presupune consumabile si prin urmare costuri suplimentare de mentenanta. Pentru informatii complete privind sistemele de autocuratare, va recomand articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele electrice.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

In ceea ce privesc produsele complementare, Gorenje are o gama medie din punct de vedere al numarului de plite incorporabile cu care cuptorul incorporabil Gorenje BO647A42XG se poate asocia astfel incat sa alcatuim un set complet, cuptor, plita si hota incorporabila care sa se potriveasca din punct de vedere estetic si o gama mare de hote incorporabile, toate beneficiind de un foarte bun raport pret calitate, o caracteristica a producatorului sloven de electrocasnice, atunci cand vorbim de segmentul de incorporabile. Va recomandam in acest sens si articolul Cea mai buna hota incorporabila Gorenje.

 IP Scoring: Gorenje BO647A42XG

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★★☆
Eficienta autocuratare                           
Design                                               ★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

Mentionam tot la capitolul plusuri existenta a trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca vorbim in cazul cuptorului electric Gorenje BO647A42XG de sistem usa rece, ceea ce inseamna ca eliminati riscul unor arderi accidentale, atunci cand puneti mana pe geamul cuptorului in momentul in care acesta functioneaza. Am evaluat asadar cuptorul electric multifunctional cu design modern, volum de 67 de litri si suporti telescopici pentru tavi tinand cont de principalele criterii de alegere a cuptorului incorporabil si acest model a realizat un scoring de 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, fiind unul din cele mai bune cuptoare incorporabile din acest an din punct de vedere al raportului pret calitate de pe piata din tara noastra.

5 comments:

Ionel Axinia spunea...

Am cumparat acest model de cuptor incorporabil Gorenje dupa ce am citit prezentarea dumneavoastra si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el.

Emma Z spunea...

Ce parere aveti despre autocuratarea aceasta cu apa? Considerati ca e eficienta sau ar trebui sa ma reorientez catre un cuptor cu autocuratare pirolitica?

Admin comparatie AquaClean - piroliza spunea...

Consider ca este eficienta in masura in care nu sunteti o persoana foarte comoda si nu va derajneaza sa folositi o laveta pentru a curata interiorul cuptorului. Nu trebuie sa va gantiti ca este nevoie sa frecati sau ca in cazul autocuratatii aqua clean este nevoie sa folosti foarte multa energie. Cuptoarele cu autocuratare pirolitica sunt mai scumpe de la sine inteles, in primul rand pentru acest tip de autocuratare. In ansamblu cuptoarele incorporabile Gorenje si in mod special acest model sunt caracterizate de un foarte bun raport calitate pret.

Slow A spunea...

Exista un cuptor incorporabil tot de la Gorenje, cu aceleasi caracteristici, care sa fie mai ieftin?

Anonim spunea...

am cuptor si plita incorporabila gorenje cumparate de la emag, luate la promitie cu 2000 de lei de black friday si sunt foarte bune.