15 mar. 2017

Whirlpool AKZM6520IX | Cuptor incorporabil cu piroliza

Cuptorul incorporabil cu piroliza Whirlpool AKZM6520IX face parte din gama de electrocasnice incorporabile propuse de producatorul american de electrocasnice pietei europene la sfarsitul anului 2015, gama care mai este inca in magazinele specializate, o gama ce are  ca principale trasaturi ergonomia si raportul bun calitate pret. Aceasta din urma este cu atat mai prezenta acum, cu cat gama se apropie de sfarsitul perioadei de comercializare, un lucru care nu este tocmai rau, ci dimpotriva pentru consumator.
<strong>Whirlpool AKZM6520IX</strong>

Consumator care are acum ocazia de a cumpara un cuptor care anul trecut cocheta la un pret de 2500-3000 de lei, la un pret de 1800-1900 de lei, un lucru extraordinar, mai ales ca diferentele privind evolutiile tehnologice sunt insesizabile de la un an la altul, iar achizitia unui model care a fost varf de gama in urma cu unul, doi ani este intotdeauna o alegere buna in ceea ce priveste strict piata de electrocasnice, o piata care nu evolueaza atat de mult comparativ cu cea de IT sau electronice. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool.

Whirlpool AKZM6520IX -retete presetate | autocuratare pirolitica 

<strong>Whirlpool AKZM6520IX</strong>In ceea ce privesc optiunile de utilizare, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX are un panou de comanda ce ofera maximum de posibilitati de setare a programelor dar si a retetelor presetate. Retetele presetate seteaza automat timpul, temperatura si functia, utilizatorul avand de apasat o singura data pe panoul full touch control, de exemplu isi aleg retetea "Pui", iar cuptorul face toate setarile automat. Daca insa, spre exemplu utilizatorul doreste sa-si seteze clasic functia, timpul si temperatura, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX permite acest lucru fara nicio problema. In ceea ce privesc accesoriilr, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX vine cu o tava adanca si una plata (pentru prajitori) si un gratar. Acestea sunt fixate prin incastrare in peretii laterali, as spune un minus, avand in vedere ca tavile sunt mai incomod de scos, fiind practic acelasi mod de fixare al tavilor ca la un aragaz clasic. Pentru informatii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

<strong>Whirlpool AKZM6520IX</strong>

Insa daca punem in balanta faptul ca Whirlpool AKZM6520IX are sistem pirolitic de autocuratare, putem spune ca putem trai cu acest dezavantaj. Autocuratarea pirolitica este cea mai eficienta autocuratare care exista pe piata, aceasta scutind utilizatorul de nevoia de a curata manual interiorul cuptorului. Pentru informatii complete privind sistemele de autocuratare existente pe piata in acest moment in cazul cuptoarelor incorporabile, va recomandam articolul Diferenta dintre autocuratarea pirolitica si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Whirlpool AKZM6520IX -inox antiamprenta | design modern

<strong>Whirlpool AKZM6520IX</strong>In ceea ce priveste design-ul, putem spune ca Whirlpool este unul din producatorii care acorda o atentie deosebita atunci cand isi proiecteaza cuptoarele. Acest model este foarte ergonomic, vorbim de un panou electronic de comanda full touch control, foarte inuitiv, care are meniu inclusiv in limba romana, maner incorporat in usa cuptorului, totul pentru a face din Whirlpool AKZM6520IX modelul perfect integrabil intr-o bucatarie moderna premium. Atat sticla cat si inoxul, care este tratat antiamprenta, sunt foarte usor de curatat si intretinut. In cazul cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM6520IX vorbim de sistem "usa rece" adica usa are trei straturi de geam, fapt ce previne potentiale accidente prin ardere in momentul in care s-ar pune mana pe geamul exterior al usii, in timpul functionarii cuptorului. Am centralizat principalele linii de design pe care le puteti gasi pe piata europeana de electrocasnice in acest an, in articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Whirlpool AKZM6520IX - produse complementare | fiabilitate

In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul american de electrocasnice are o gama larga de plite si hote incorporabile care se pot asocia cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM6520IX astfel incat cele trei incorporabile sa se potriveasca si din punct de vedere estetic. Va recomandam in acest sens si articolul Cea mai buna plita incorporabila Whirlpool. In ceea ce priveste fiabilitatea, in ceea ce privesc cuptoarele incorporabile, Whirlpool are o reputatie buna. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Whirlpool.

 IP Scoring: Whirlpool AKZM6520IX

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★
Eficienta autocuratare                           
Design                                               ★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 27                           IncorporabilePremium

Am evaluat cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX tinand cont de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil pe care le-am mentionat mai sus, si acest model a totalizat 27 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de un cuptor incorporabil electric multifunctional premium, care sa fie pretabil unei bucatarii high tech si care in acelasi timp sa se incadreze intr-un buget de pana in 1900 de lei. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

4 comments:

Anca spunea...

Am de aproape doi ani cuptorul Whirlpool AKZM6520IX si este unul bun, din punct de vedere al raportului, pret, calitate.

Flavia Alina spunea...

si eu am cumparat cuptorul incorporabil Whirlpol6250ix si pot confirma faptul ca se merita fiecare ban dat pe el.

Andrei I spunea...

Nu este riscant sa cumperi un cuptor electric cu atat de multa electronica? Cam care credeti ca este perioada in care rezista acest cuptor? Doi ani cat e garantia la mai mult?

Marcela Miron spunea...

imi puteti da o recomandare cu privire la o plita incorporabila de la Whirlpool care sa se potriveasca cu cuptorul Whirlpool AKZM6520IX?