3 mar. 2017

Pareri despre plita incorporabila Whirlpool 351

Plita incorporabila Whirlpool 351 este printre cele mai accesibile plite incorporabile pe gaz Whirlpool care sa aiba gratare din fonta. Aceasta plita face parte din segmentul de entry spre middle level, astfel incat aceasta devine una din cele mai bune plite din punct de vedere al raportului calitate pret de pana in 600 de lei. Pentru o plita in acest buget, plita pe gaz Whirlpool 351 are aprindere electrica integrata pe buton, supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, gratare din fonta din doua bucati si un inox de calitate medie spre buna. Va recomand si articolul Cea mai buna plita incorporabila Whirlpool.

Asadar aceasta plita poate fi oricand o solutie pentru cei care doresc sa-si achizitioneze un set complet de la Whirlpool care sa fie si de calitate in acelasi timp. Un cuptor mediu din punct de vedere al calitatii de la producatorul american, care sa aiba convectie, deci sa fie multifunctional si in acelasi timp un design modern incepe de la 1200-1300 de lei, iar o hota buna costa pana in 1000 de lei. Daca hota este telescopica, puteti gasi o hota cu doua motoare pana in 600 de lei, deci va puteti face un pachet cu circa 2200-2300 de lei. Cel mai ieftin pachet Whirlpool se poate cumpara undeva la pretul de 1600-1700 de lei, diferenta pentru un pachet bun fiind asadar in jurul a 500 de lei.Am evaluat  principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

In ceea ce priveste inoxul, acesta este bun, in media a ceea ce se gaseste pe piata. Nu putem spune ca exceleaza, asa cum ar fi in cazul unei plite Whirlpool Ixelium, insa pentru o plita accesibila, acesta este in regula. Va fi mai greu de intretinut, pentru ca se amprenteaza mai usor, insa avantajele inoxului ca material antiseptic si rezistent la uzura mecanica raman aceleasi. In ceea ce priveste geometria arzatoarelor, aceasta este relativ buna, cu un minus in ceea ce priveste arzatorul mare care este pozitionat in partea din spate, din punctul meu de vedere un dezavantaj, intrucat, atunci cand pui un vas de diametru mare in spate, acesta se apropie cam mult de perete, iar daca acesta nu este protejat, se poate murdari mai usor. Pe de alta parte un vas pozitionat in partea din fata, inseamna mai putin spatiu de manevra pentru celelalte arzatoare. Aici lucrurile sunt interpretabile, de la utilizator la utilizator. In ceea ce privesc gratarele, acestea sunt robuste, fixe pe suprafata plitei. 

Daca ar fi sa vorbim si despre dezavantjale, acestea sunt destul de poroase, ceea ce inseamna ca exista o cantitate putin prea mare de fonta in aliaj, ceea ce face sa apara pori si acest lucru inseamna ca se vor curata mai greu. Insa nu este un capat de tara si oricum diferentele de porozitate fata de niste gratare perfecte din punct de vedere al compozitiei, nu sunt chiar atat de mari. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomand articolul Cea mai buna plita pe gaz. In ceea ce priveste partea estetica, Whirlpool 351 este desenata foarte simplist si se potriveste cu majoritatea cuptoarelor incorporabile cu design modern din gama Whirlpool si aici avem de-a face cu un numar foarte mare de posibilitati. 

Va recomand in acest sens si articolul in care am evaluat cele mai bune zece modele de cuptoare incorporabile Whirlpool accesibile ca pret, cu care acest model de plita s-ar putea asocia, in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret. In schimb, in cazul hotelor, producatorul american de electrocasnice are o gama mai restransa pentru piata europeana. Va recomand articolul in care am evaluat cea mai buna hota incorporabila Whirlpool, hota recomandabila inclusiv bucatariilor open space, Cea mai buna hota incorporabila Whirlpool. Pentru cei interesati, productia plitei Whirlpool 351 se realizeaza in fabrica din Italia a producatorului american. Va recomand si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

IP Scoring: Whirlpool 351

Raport Calitate Pret                        ★★
Calitate material                              ★★☆☆
Calitate gratare                              ★★☆☆
Design                                                ★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                   ★★★★☆
                                                                            
Total 21                           IncorporabilePremium

In concluzie plita incorporabila pe gaz cu gratare din fonta si aprindere integrata pe buton Whirlpool 351 se recomanda utilizatorilor care-si doresc o plita accesibila ca pret si cu caracteristici tehnice bune, plita integrabila intr-o bucatarie moderna. Am evaluat plita Whirlpool 351 conform criteriilor IP Scoring, iar aceasta a totalizat 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, un scoring bun pentru o plita incorporabila entry level.

4 comments:

plite whirlpool cel mai bun pret spunea...

ieftina si buna

Carmen Dinu POP spunea...

E o plita buna, merge foarte usor aprinzatorul, iar butoanele se misca foarte usor...este practica, gratarele sunt totusi putin zgrunturoase, dar per total sunt multumita.

Marcel spunea...

Cu ce se poate curata fara sa se zgarie inoxul?

Admin spunea...

In general sunt de preferat produsele de curatat tip spray. Spre exemplu cei de la Whirlpool stiu ca recomanda produsele de la Wpro.