8 mar. 2017

IP Scoring: Gorenje BO647A30BG

Noua gama de electrocasnice incorporabile a producatorului sloven ne propune un model ce urmareste o linie moderna de design pe culoarea neagra - Gorenje BO647A30BG. Cuptorul incorporabil Gorenje BO647A30BG este un cuptor electric multifunctional, adica exista un sistem de convectie care permite distributia uniforma a temperaturii in intreaga cavitate a cuptorului, sistem de convectie ce are ca principal subansamblu un convector amplasat in partea din spate a cuptorului. Acest convector este destul de des confundat cu sistemul tangential de ventilatie, sistem de ventilatie ce presupune existenta unui ventilator care este amplasat deasupra grillului. Va recomandam totodata si articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil.
IP Scoring: Gorenje BO647A30BG

Gorenje BO647A30BG - 11 functii presetate | suporti telescopici pentru tavi

Putem spune ca acest cuptor este unul din cele mai bune de pe piata din punct de vedere al raportului pret calitate pentru un cuptor incorporabil pe culoarea neagra cu design modern. Aceasta linie de la Gorenje, ofera, pe langa o caracteristica ergonomica in ceea ce priveste estetica, dar si totodata o suprafata exterioara mai usor de curatat si intretinut, avand in vedere ca mare parte din exteriorul cuptorului este finisat cu sticla termorezistenta.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Cele 11 functii permit utilizatorului posibilitatea de preparare a mare parte din retetele si produsele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Un alt atu al cuptorului incorporabil Gorenje BO647A30BG este dat de existenta suportilor telescopici pentru tavi, suporti ce permit utilizarea mai facila a cuptorului. Acesti suporti sunt pe doua nivele, adica deservesc doua tavi sau o tava si un gratar simultan, in functie de intentia de utilizare a proprietarului. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil in 2017.

Gorenje BO647A30BG - autocuratare Aqua Clean | volum de 67 de litri

In ceea ce priveste programul de autocuratare, cuptorul electric multifunctional Gorenje BO647A30BG are un sistem de autocuratare ce utilizeaza un principiu catalitic, Aqua Clean principiu ce asigura curatarea pe toata suprafata peretilor si totodata nu necesita consumabile. Volumul de 67 de litri este unul ce clasifica Gorenje BO647A30BG in categoria cuptoarelor de volum mediu spre mare. Pentru informatii complete privind diferentele dintre sistemele de autocuratare existente pe piata, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. O alta caracteristica importanta a cuptorului Gorenje BO647A30BG este data de usa care are trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca acest cuptor are sistem usa rece si nu exista astfel riscul arderilor accidentale, destul de des intalnite mai ales in situatia in care exista copii mici in locuinta. Aceste arderi se intampla atunci cand se pune mana pe sticla de pe usa cuptorului in timpul functionarii sale. In cazul cuptorului Gorenje BO647A30BG nu exista acest risc, intrucat usa are trei straturi de geam.

Gorenje BO647A30BG - produse complementare si fiabilitate

In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul slonven de electrocasnice are o gama diversificata de plite si hote incorporabile care sa poata fi asociata cuptorului incorporabil Gorenje BO647A30BG astfel incat sa se poata realiza un set complet cuptor- plita- hota pe culoarea neagra ce urmaresc un design modern. In ceea ce priveste fiabilitatea, Gorenje este recunoscut ca fiind unul din cei mai buni producatori in acest sens. Va recomandam si articolul Pareri despre electrocasnicele Gorenje. Butoanele sunt unele push in, ergonomice, ceea ce consolideaza imaginea moderna a cuptorului. Display-ul este unul elegant integrat in panoul frontal si arata foarte bine.

In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional pe culoarea neagra Gorenje BO647A30BG este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile pe culoarea neagra de pe piata in acest moment si este unul din cele mai bune alegeri pentru cei interesati de un cuptor care sa se incadreze intr-un buget de pana in 1600 de lei. 

1 comments:

Parere despre gorenje spunea...

cuptor electric cuptor incorporabil plita cu inductie cuptoare electrice plita pe gaz aragaz plita electrica cuptoare incorporabile cuptor electric incorporabil plita inductie aragaz ieftin aragaz electric plita incorporabila aragaze hota telescopica hota incorporabila aragaze ieftine plita cuptor microunde masina de spalat vase cuptor cu microunde masina de spalat masina spalat vase combina frigorifica hota bucatarie masina de spalat rufe aragaz zanussi cuptor cu microunde ieftin masini de spalat ieftine service electrolux masina de spalat beko