11 mar. 2017

Hota oblica incorporabila Whirlpool AKR 036 G BL

Plita incorporabila Whirlpool AKR 036 G BL vine sa acopere o nisa din gama de hote incorporabile, o nisa din ce in ce mai mare avand in vedere cererea din ce in ce mai mare a unor astfel de modele, avand in vedere avantajele in primul rand din punct de vedere estetic, dar si din ratiuni functional-practice, avand in vedere ca o astfel de hota permite o utilizare mai facila, mai ales utilizatorilor care sunt inalti si care de obicei intampina dificultati atunci cand au spre exemplu o hota decorativa piramidala sau cu design cheminee. Pentru mai multe informatii privind hotele oblice, puse in comparatie cu celelalte modele de hote incorporabile, va recomand articolul Avantajele si dezavantajele hotelor oblice.

Whirlpool AKR 036 G BL - capacitate de evacuare de 400m3/h, design modern

Hota incorporabila decorativ oblica Whirlpool AKR 036 G BL are o capacitate medie de evacuare, capacitate ce recomanda aceasta hota bucarariilor cu volume de pana 25 de metri cubi, ceea ce ar insemna ca daca vorbim de o bucatarie cu inaltimea de 2,5 metri, am avea o suprafata de 10 metri patrati. Aceasta hota are evacuarea proiectata pentru evacuare pentru burlan cu diametrul de 15cm, insa se poate adapta si pentru diametrul de 12 cm, cu ajutorul unei reductii, fara ca hota Whirlpool AKR 036 G BL  sa-si piarda din caracteristicile tehnice. Eficienta in ceea ce priveste evacuarea este influentata bineinteles si de distanta la care este montata hota, in raport cu plita incorporabila, mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Distanta la care se monteaza hota incorporabila.

Whirlpool AKR 036 G BL - folosirea pe recirculare a hotei

In situatia in care utilizatorul nu poate folosi burlan de evacuare, hota decorativ oblica Whirlpool AKR 036 G BL se poate adapta si pentru recirculare, cu ajutorul unui filtru de carbon, un filtru ce retine mirosul. Acest filtru se poate cumpara de la orice service autorizat Whirlpool sau se poate apela la un filtru universal de carbon. Insa atasarea acestui filtru va duce la o scadere a capacitatii de evacuare. Mai multe informatii privind avantajele si dezavantajele folosirii pe recirculare a hotei, puteti citi articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. In ceea ce privesc filtrele, acestea sunt metalice, deci prin urmare lavabile. In ceea ce priveste capacitatea lor de filtrare acestea sunt clasate clasa de eficienta G, ceea ce inseamna ca exista un risc destul de ridicat ca particule de grasime sa poata ajunge la motor, ceea ce ar insemna un anumit risc in ceea ce priveste fiabilitatea.

Whirlpool AKR 036 G BL - produse complementare

In ceea ce privesc produsele complementare, hota incorporabila decorativ oblica Whirlpool AKR 036 G BL se poate asocia cu mai multe plite si cuptoare incorporabile din gama producatorului american  de electrocasnice. Whirlpool este probabil producatorul cu cea mai mare gama de plite si cuptoare incorporabile, daca ar fi sa comparam ca numar de modele raportat la ceilalti producatori. In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul american de electrocasnice este in media producatorilor de pe piata. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomand articolul Cum aleg hota incorporabila

Cei 60 de dB(A) clasifica hota incorporabila  Whirlpool AKR 036 G BL in categoria hotelor silentioase. In ceea ce priveste design-ul, hota incorporabila decorativ oblica  Whirlpool AKR 036 G BL urmareste o linie moderna de design, caracteristica estetica fiind una din atuurile acestui model. Cu siguranta existenta acestei hote in bucatarie va contribui pozitiv la imaginea bucatariei in ansamblul ei. Sistemul de luminare are la baza niste spot light-uri, cu lumina directionala, sistem de luminare specific horelor premium. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

IP Scoring: Whirlpool AKR036 G BL

 Raport Calitate Pret                        ★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★
Nivel zgomot                                ★★
Produse complementare                   ★★★★
                                                                            
Total 25                           IncorporabilePremium

Am evaluat aceasta hota conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile iar hota incorporabila Whirlpool AKR 036 G BL totalizeaza 25 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. In concluzie hota incorporabila decorativ oblica pe sticla neagra se recomanda celor interesati de o hota care sa arate exceptional si totodata sa fie capabila sa poate evacua grasimea si mirosul dintr-o bucatarie de dimensiuni medii si toate acestea la un pret mediu, avand in vedere ca hota Whirlpool AKR 036 G BL se poate cumpara in jurul pretului de 800 de lei.

4 comments:

Klaus spunea...

Exista o hota incorporabila oblica alba de la Whirlpool cu aceleasi proprietati?

Admin hota oblica alba Whirlpool spunea...

@KLAUS -momentan nu exista o hota alba identica din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

Emil spunea...

care este lungimea maxima pe care pot sa o folosesc pentru burlan? As avea nevoie de circa sapte metri pana ajung la peretele exterior. Multumesc, Emil

Sorin spunea...

Am si eu nevoie de cele 2spoturi..mi s-au ars amandoua si nu le gasesc sa le cumpar