14 mar. 2017

Electrolux EOA5400AOK | Cuptor electric multifunctional

Cuptorul electric multifunctional Electrolux EOA5400AOK este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile pe culoarea neagra, din punct de vedere al raportului pret calitate de pe piata in acest moment. Cuptorul incorporabil Electrolux EOA5400AOK se mai remarca prin volumul mare, cei 71 de litri clasificand acest model in categoria cuptoarelor cu volume mari.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.
cuptor incorporabil Electrolux EOA5400AOK
Avand in vedere ca acest cuptor are un pret in jurul a 1300 de lei, Electrolux EOA5400AOK nu are cum sa nu fie in short list-ul oricarei persoane interesate de un cuptor electric incorporabil multifunctional pe culoarea neagra. Faptul ca finisajul este din sticla neagra, face ca Electrolux EOA5400AOK sa fie usor de intretinut cu curatat, cel putin la exterior. Va recomand totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.

Electrolux EOA5400AOK - 9 functii | autocuratare catalitica

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA5400AOK are noua functii, ceea ce insemna ca permite utilizatorului posibilitatea de a gati mare parte din retetele si produsele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Existenta convectorului in interiorul cuptorului, face ca Electrolux EOA5400AOK sa fie un cuptor electric multifunctional, ceea ce inseamna ca temperatura poate fi distribuita uniform in intreg interiorul cuptorului. Acesta este de fapt si principalul criteriu de alegere ale cuptorului incorporabil. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

In ceea ce priveste autocuratarea, cuptorul Electrolux EOA5400AOK are sistem de autocuratare catalitica, sistem ce presupune existenta a trei pereti laterali, care sunt porosi si atasati peste peretii cuptorului, pereti ce au proprietatea ca la temperaturi inalte sa desprinda grasimile si impuritatile de pe acestia. Autocuratarea are asadar loc doar pe acesti trei pereti, pereti care sunt considerati consumabili, pereti cu o durata estimata de viata intre 3 si 6 ani, in functie de gradul de utilizare a cuptorului. Pentru informatii complete privind diferentele dintre autocuratarea catalitica si piroliza, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

In ceea ce privesc accesoriile, cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOA5400AOK vine cu doua tavi, una adanca si una plata (pentru prajituri) si un gratar. Acestea sunt fixate de peretii laterali ai cuptorului cu ajutorul unui suport cu glisiere fara telescop, o solutie mai buna decat varianta clasica a tavilor incastrate in peretii laterali, varianta intalnita atat la cuptoarele incorporabile ieftine cat si la majoritatea aragazurilor. Pentru un cuptor incorporabil al carui pret este in jurul a 1300-1400 de lei, putem spune ca Electrolux EOA5400AOK are caracteristici peste media celor intalnite in acest buget. Am realizat totodata un top al celor mai bune cuptoare incorporabile de pe piata anului 2017, in functie de pret pana intr-un buget de 2000 de lei in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil in 2017 - TOP 10 in functie de pret.

Electrolux EOA5400AOK - design modern | produse complementare

In ceea ce priveste design-ul, Electrolux EOA5400AOK urmareste o linie moderna de design, atat display-ul electronic cat si butoanele push in sugerand aceasta linie. Usa cuptorului are doua straturi de geam, ceea ce inseamna ca nu vorbim de un sistem usa rece, adica pot exista accidente atunci cand puneti mana pe usa cuptorului in momentul in care acesta functioneaza la temperaturi ridicate. Aceste accidente pot fi evitate, in cazul in care aveti copii mici, prin pozitionarea cuptorului in corp vertical, in corp soldat de mobilier. In ceea ce privesc produsele complementare, Electrolux are o gama larga de plite incorporabile care se pot asocia cuptorului incorporabil Electrolux EOA5400AOK si o gama mai restransa de hote incorporabile, insa se poate gasi usor un set complet de electrocasnice incorporabile care sa se potriveasca cu acest cuptor din punct de vedere estetic. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Electrolux.

In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul suedez de electrocasnice este unul din cele mai renumite branduri atunci cand vine vorba de calitatea si durabilitatea produselor sale, mai ales atunci cand vorbim de electrocasnicele incorporabile. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila ElectroluxIn articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

 IP Scoring: Electrolux EOA5400AOK

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★
Eficienta autocuratare                           
Design                                               ★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 22                           IncorporabilePremium

Am evaluat asadar cuptorul incorporabil electric multfunctional pe culoarea neagra si cu timmer electronic,Electrolux EOA5400AOK iar acesta a realizat un scoring de 22 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte fiind unul din cele mai bune cuptoare incorporabile ieftine pe culoarea neagra, fiind un cuptor multifunctional, cu un volum mare, de 71 de litri si cu un design modern. Am realizat si un top al celor mai elegante linii de design pe care le puteti gasi in acest an in cadrul electrocasnicelor incorporabile in articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

1 comments:

Flavia spunea...

Cum arata convectorul de la https://incorporabilepremium.blogspot.ro/2017/03/electrolux-eoa5400aok-cuptor-electric.html?