2 mar. 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil design Simplicity raport calitate pret

Cel mai bun cuptor electric incorporabil multifunctional din gama Simplicity producatorului de electrocasnice incorporabile pe culoarea alba este Gorenje BO75SY2W. Exista, asa cum ne-a obisnuit Gorenje si acelasi model pe culoarea neagra, cu aceleasi caracterisitici tehnice. Ca intreaga gama de cuptoare incorporabile Gorenje si Gorenje Simplicity BO75SY2W are sistem de autocuratare hidrolitic, branduit de ei AquaClean, un sistem de autocuratare ce ajuta la indepartarea impuritatilor pe toate laturile interioare ale cuptorului. Mai multe informatii cu privire la avantajele si dezavantajele sistemelor de autocuratare, precum si diferentele dintre ele puteti gasi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.
Volumul de 67 de litri clasifica cuptorul Gorenje Simplicity BO75SY2W in categoria cuptoarelor de volum mediu. iar cele 11 functii permit utilizatorului posibilitatea de a gati mare parte din retetele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Cuptorul electric multifunctional are un sistem de convectie, sistem ce permite distribuirea uniforma a temperaturii in volumul cuptorului. Sistemul de ventilatie, care de cele mai multe ori este confundat cu sistemul de convectie, este amplasat in partea superioara, deasupra grill-ului. Asfel cuptorul beneficiaza de o ventilatie ce face posibil ca Gorenje Simplicity BO75SY2W sa poata fi incorporat inclusiv in corp vertical de mobilier. Mai multe informatii privind criteriile de alegere ale cuptorului incoporabil, va recomand articolul Criterii alegere cuptor electric.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Linia Simplicity face parte dintre putinele linii de design care ofera utilizatorului posibilitatea de a-si utila bucataria cu niste electrocasnice care au un design exclusivist. Va recomandam pentru mai multe linii de design, articolul Linii de design electrocasnice incorporabila in 2017.

In ceea ce privesc optiunile, cuptorul din gama Simplicity este usor de folosit si intuitiv, se comanda cu ajutorul unui singur buton. Timmerul este electronic si ceea ce inseamna ca se poate programa perioada de preparare, dupa care cuptorul se opreste automat. Mentionam si existenta suportilor telescopici pentru tavi, suporti ce inseamna ca utilizatorul va putea scoate tava din cuptor, fara a mai fi neevoit sa o sustina. Exteriorul este realizat dintr-o sticla lucioasa, greu amprentabila si prin urmare usor de curatat si intretinut. Mai multe incorporabile din aceasta gama puteti gasi in sectiunea blogului Design Simplicity. In ceea ce privesc produsele complementare, in aceasta gama puteti gasi usor atat plite pe gaz cat si electrice sau inductie si hote a caror putere variaza de la 400 la 600 de metri cubi pe ora, capacitati ce le face recomandabile inclusiv pentru bucatarii mari, open space. Va recomandam in acest sens si articolul Cea mai buna hota telescopica Gorenje.

Prin urmare, cuptorul electric multifunctional Gorenje Simplicity BO75SY2W  poate fi o solutie optima pentru cei interesati de un cuptor cu un design modern, cu o autocuratare relativ eficienta, insa practica si care nu necesita consumabile, la un raport pret calitate bun. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje. Pentru mai multe informatii privind electrocasnicele incorporabile Gorenje, va recomandam articolul Pareri despre electrocasnicele Gorenje.