5 mar. 2017

Cea mai noua plita pe gaz din sticla de la Hansa | Hansa BHKS61138

Cu acest model, producatorul polonez de electrocasnice intra intr-o alta categorie - cea a producatorilor de electrocasnice incorporabile in care nu numai eficienta si raportul bun calitate pret este important, dar si design-ul. Cu acest upgrade, Hansa BHKS61138 se poate concura cu mare parte din modelele din sticla a principalilor producatori de electrocasnice, cum ar fi spre exemplu Electrolux sau Whirlpool. Ceea ce face cu adevarat competitiv modelul Hansa BHKS61138 ramane pretul, aceasta avand un cost in jurul a 700 de lei, un pret foarte bun pentru o plita pe sticla cu gratare din fonta si arzator WOK. Va recomandam si articolul in care am evaluat cele mai bune plite incorporabile pe gaz, care exista in 2017, din punct de vedere al raportului calitate pret, un top facut pe limite de pret, respectiv articolul Cea mai buna plita pe gaz in 2017 -TOP 10 in functie de pret.

Hansa BHKS61138 - gratare din fonta calitate buna, geometrie buna a arzatoarelor

Observam din start o retragere catre partea din spate a pozitionarii arzatoarelor, fapt datorat in primul rand intentiei de a distanta arzatoarele in raport cu butoanele, astfel incat sa se elimine riscul ca acestea sa se topeasca sau sa se deformeze. Oricum pozitionarea acestora in proximitatea arzatorului cu puterea calorica cea mai mica este o masura in plus de preventie. Distanta dintre arzatoarele cu puterea calorica cea mai mare este suficienta astfel incat utilizatorul sa poata folosi simultan doua oale sau vase cu diagonale mari. Gratarele din fonta sunt mai bune decat cele pe care le intalneam spre exemplu la modelele anterioare ale producatorului polonez de electrocasnice, fiind mai putin poroase, prin urmare mai usor de curatat si intretinut si mai putin casante, existand un risc in cazul gratarelor din fonta in acest sens. Va recomandam si articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Hansa BHKS61138 - arzator WOK, aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz

Arzatorul WOK este a doua caracteristica importanta a plitei incorporabile Hansa BHKS61138. Acest arzator are o putere calorica de trei ori mai mare fata de un arzator normal, ceea ce inseamna ca poate incalzi sau fierbe de trei ori mai repede, un plus in acest sens, insa totodata acest tip de arzator, cu doua inele de flacara este necesar prepararii anumitor tipuri de mancaruri, cum ar fi cele cu specific asiatic spre exemplu.  In ceea ce priveste aprinderea electrica, aceasta este integrata pe buton. Supapa de siguranta termocuplu este si ea prezenta si prin urmare se evita ca gazul sa fie eliminat in situatia in care flacara se stinge accidental. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Hansa. In ceea ce privesc gratarele, acestea sunt bine fixate de suprafata plitei, cu ajutorul suportilor ce sunt proiectati in acest sens, dar si din pricina greutatii proprii a gratarelor. 

Hansa BHKS61138 - produse complementare si design modern

Plita incorporabila pe gaz Hansa BHKS61138 are un design modern, ceea ce o face integrabila intr-o bucatarie cu design modern. In ceea ce privesc produsele complementare, plita incorporabila pe gaz Hansa BHKS61138 are posibilitati multiple despre asociere astfel incat sa se poata realiza un set complet de cuptor, plita si hota incorporabila. Va recomandam totodata si articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil Hansa din punct de vedere al raportului calitate pret, in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa si articolul in care am evaluat cea mai buna hota incorporabila Hansa, in articolul Cea mai buna hota incorporabila Hansa. In acest moment, plita incorporabila pe gaz Hansa BHKS61138 este una din cele mai bune plite incorporabile pe gaz cu finisaj pe sticla din punct de vedere al raportului calitate pret si este una din plitele pe care blogul nostru o recomanda celor care-si doresc o plita pe sticla, Va recomandam in acest sens si articolul Plita pe sticla sau plita pe inox, avantaje si dezavantaje.