6 mar. 2017

Cea mai frumoasa plita pe gaz Hansa | Hansa BHKS630500

Plita incorporabila Hansa BHKS630500 este una din cele mai elegante plite incorporabile pe gaz din gama producatorului polonez de electrocasnice si cu siguranta una din cele mai frumoase plite incorporabile cu finisaj pe sticla de pe piata europeana. Noua gama de electrocasnice incorporabile pe care Hansa o propune pietei europene de electrocasnice este o dovada ca producatorul a trecut next level, un nivel in care, dupa ce au ating standarde ridicate in ceea ce priveste raportul calitate pret, se axeaza acum mai mult ca niciodata si la aspectul si design-ul produselor. Noua gama de plite incorporabile Hansa ne demonstreaza acest lucru. Alaturi de plita pe gaz Hansa BHKS630500 as mai scoate in evidenta si modelul Hansa BHKS61138, o plita din aceasta noua generatie care urmareste in mare aceleasi caracterisitici.

Hansa BHKS630500 - gratare din fonta | sticla usor de curatat si intretinut

Plita incorporabila pe gaz Hansa BHKS630500 are niste gratare din fonta de mai buna calitate comparativ cu gamele anterioare, game ce nu aveau neaparat niste gratare de proasta calitate ci mai degraba in medie, atunci cand vorbeam de finisaj si grad de porozitate, un aspect important atunci cand vine vorba de capacitatea de rezistenta la soc mecanic sau termic, dar si in ceea ce priveste usurinta cu care acestea pot fi spalate si curatate. In ceea ce priveste prinderea de suprafata plitei, cuplarea pe doua arzatoare, inseamna un plus semnificativ atunci cand vine vorba de stabilitate si plita Hansa BHKS630500 rezolva practic din proiectare, aceasta provocare pe care o intalnesc toti producatorii care si-au extins gamele de plite inclusiv pe acest finisaj de sticla, in general in compozitie cu ceramica sau alte materiale care le fac mai rezistente la socuri mecanice. Va recomand si articolul Cea mai buna plita incorporabila Hansa.

Hansa BHKS630500 - aprindere integrata | siguranta pentru gaz

Acum, daca doriti o plita pe sticla, plita ce vine cu un avantaj in general estetic, inoxul fiind spre exemplu un material pe care unii-l evita intrucat este considerat un material rece, Hansa BHKS630500 este una din cele mai bune solutii raport calitate pret de pe piata in acest moment. Aceasta are bineinteles aprindere electrica integrata pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz. Plita pe gaz Hansa BHKS630500 poate fi cumparata la un pret apropiat de 800 de lei, un pret foarte bun pentru o plita incorporabila pe gaz cu finisaj sticla si care sa aiba si gratare din fonta. Va recomand si articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Linia de design este evident una moderna iar un alt avantaj al acestei plite este dat de faptul ca producatorul polonez de electrocasnice pune la dispozitia celor interesati o gama foarte larga de cuptoare incorporabile cu care Hansa BHKS630500 s-ar putea asocia cu succes si o gama relativ mare de hote incorporabile, astfel incat utilizatorul sa-si poata alege usor un set complet de electrocasnice incorporabile. Tot legat de linia de design, plita pe gaz Hansa BHKS630500 este slim, in sensul in care nu se ridica foarte mult fata de planul blatului, un aspect care poate nu este vizibil in poze, insa este important din punct de vedere estetic. Va recomand in acest sens ca posibil produs complementar cel mai bun cuptor incorporabila Hansa din punct de vedere al raportului calitate pret, cuptor pe care l-am evaluat in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa. Vom evalua mai jos plita incorporabila pe gaz Hansa BHKS630500 tinand cont de principalele criterii de alegere ale plitei stabilite de blogul Incorporabile Premium, criterii pe care le puteti gasi detaliate in articolul Criterii alegere plita incorporabila.

IP Scoring: Hansa BHK630500

Raport Calitate Pret                        ★★
Calitate material                              ★★★☆
Calitate gratare                              ★★★☆
Design                                                ★★★☆
Fiabilitate                                   ★★★☆
Produse complementare                   ★★★★☆
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

In concluzie plita incorporabila pe gaz Hansa BHKS630500 totalizeaza 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform evaluarii IP Scoring a blogului nostru si este una din cele mai recomandabile plite la inceput de an 2017 pentru cei care-si doresc o plita pe sticla, cu gratare din fonta, care in acelasi timp sa fie accesibila din punct de vedere al pretului si totodata sa aiba un design modern, ergonomic.

1 comments:

Camelia Bogdan spunea...

De unde pot cumpara la cel mai mic pret aceasta plita?