5 feb. 2017

Bosch PBH6B5B60 | Plita pe gaz, gratare inox

Plita incorporabila pe gaz Bosch PBH6B5B60 este una din putinele modele de plite incorporabile pe gaz, din gama producatorului german de electrocasnice, care sa aibe gratare din otel. Desi noi recomandam cu precadere plitele pe gaz cu gratare din fonta, existe utilizatori care sa prefere in continuare gratarele din otel, deoarece sunt mai usoare si totodata se curata mai usor. Mai multe detalii privind diferentele dinte gratarele din fonta si cele din otel, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Bosch PBH6B5B60 - raport calitate pret, inox de calitate

Plita incorporabila pe gaz Bosch PBH6B5B60 are un pret putin cam ridicat, insa daca punem in balanta o calitate superioara a inoxului si arzatorului WOK, dar si a strategiei de pret pe care merge producatorul german, putem intelege un pret apropiat sumei de 800 de lei. Plita incorporabila pe gaz Bosch PBH6B5B60 are si aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz, caracteristici ce exista la toate plitele incorporabile pe gaz din gama. Inoxul este bine polisat, ceea ce inseamna ca este mai greu amprentabil, fapt ce inseamna ca aceasta plita se poate curata si intretine mai usor. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Bosch.

Bosch PBH6B5B60 - geometria arzatoarelor si a gratarelor

In ceea ce priveste geometria arzatoarelor in cazul plitei incorporabile pe gaz Bosch PBH6B5B60 , consider ca este bine pozitionat atat arzatorul WOK cat si butoanele pozitionate lateral. In ceea ce privesc gratarele, acestea sunt din doua bucati si sunt bine realizate. As puncta ca atu prezenta arzatorului WOK, arzator care are o putere calorica ce se apropie de o putere echivalenta de 3kW, ceea ce inseamna ca acest arzator este cam de trei ori mai puternic, decat un arzator normal. Acest lucru este important atat atunci cand avem nevoie de incalzirea rapida a unui vas de mai mare dimensiuni, dar si pentru o gatire la anumite standarde de caldura pentru anumite preparate sau alimente. Va recomandam si articolul in care am evaluat varful de gama al producatorului german, din categoria cuptoarelor incorporabile, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch.

Bosch PBH6B5B60 - fiabilitate si produse complementare

In ceea ce priveste fiabilitatea, consideram ca plita incorporabila pe gaz Bosch PBH6B5B60 este una fiabila sau mai degraba foarte fiabila, avand in vedere faptul ca producatorul german de electrocasnice este renumit pentru calitatea si durabilitatea electrocasnicelor sale incorporabile. In ceea ce privesc produsele complementare, Bosch are o gama foarte larga de cuptoare incorporabile cu care s-ar putea asocia plita incorporabila Bosch PBH6B5B60 si o gama mai restransa de hote incorporabile. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Bosch.

IP Scoring: Bosch PBH6B5B60

Raport Calitate Pret                        ★★
Calitate material                              ★★
Calitate gratare                              ★★★☆
Design                                                ★★☆☆☆
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                   ★★★★☆
                                                                            
Total 21                           IncorporabilePremium

In ceea ce priveste design-ul, acesta urmareste o linie moderna, insa nu se pune foarte mare accent pe detalii. Spun asta in primul rand daca ma uit la butoanele, care sunt destul de neinspirat proiectate. Este clar in cazul plitei Bosch PBH6B5B60 ca vorbim mai degraba spre o aplicare catre functionalitate mai degraba. In concluzie, plita incorporabila pe gaz Bosch PBH6B5B60  totalizeaza 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte si este una din putinele plite incorporabile cu gratare din otel pe care le-as recomanda cititorilor nostri, in primul rand pentru o calitate buna a inoxului si pentru o geometrie buna a arzatoarelor si a gratarelor.

1 comments:

Emilia spunea...

gratarele sunt bune, putin cam alunecoase...