1 feb. 2017

Bosch DWW06W460 | Hota piramidala neagra

Una din putinele modele de hote decorative pe culoarea neagra din gama producatorului german de electrocasnice este Bosch DWW06W460. Aceasta hota se poate asocia unor cuptoare si plite incorporabile ce urmareste un design modern, din segmentul middle level. Nu as recomanda-o neaparat in situatia nevoii de utilare a unei bucatarii premium, avand in vedere ca hotele piramidale nu sunt foarte ergonomice, cum ar fi de exemplu hotele decorative cu design cheminee sau a celor telescopice sau oblice. In ceea ce priveste raportul calitate pret, hota Bosch DWW06W460  se poate cumpara la un pret in jurul a 1000 de lei, iar puterea de aproape de 400 de metri cubi si design-ul ne face sa spunem ca pretul este putin cam mare. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Bosch. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Bosch DWW06W460 - filtre metalice de grasime, capacitate evacuare 390 de metri cubi

Hota incorporabila Bosch DWW06W460 are o capacitate de evacuare de 390 de metri cubi, iar evacuarea se face pe diametru de 150 de mm, diametru ce se poate reduce cu ajutorul unei reductii si la 120 de mm, fara a afecta performantele hotei. In situatia extrema in care utilizatorul nu poate monta un burlan de evacuare, hota incorporabila decorativ piramidala  Bosch DWW06W460 se poate adapta si pentru recirculare, insa va mai fi nevoie de atasarea unui filtru de miros, filtru de carbon. Pentru mai multe informatii privind modul de adaptare la recirculare, va recomandam articolul Hota fara evacuare si hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje

Eficienta hotei este influentata si de distanta la care ea este montata fata de plita pe care o deserveste. In acest sens va recomand articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila. In ceea ce priveste calitate de filtrare a grasimii, filtrele hotei incorporabile  Bosch DWW06W460 sunt evaluate in clasa D de eficienta. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila BOSCH.

Bosch DWW06W460 - realizata din tabla emailata, iluminare becuri halogen

Finisajul din tabla emailata, vopsita electrostatic asigura pe de o parte o rezistenta sporita la uzura si pe de alta parte permite hotei  Bosch DWW06W460 sa se alature unei plite si a unui cuptor negru din gama Bosch, producatorul german de electrocasnice avand o gama destul de larga pe aceasta culoare. In ceea ce priveste sistemul de luminare, hota incorporabila Bosch DWW06W460 foloseste doua becuri clasice cu halogen, ceea ce inseamna ca nu ofera o lumina foarte puternica, directionala, ci mai degraba una pala, dovada si clasa de eficienta G in care este clasat acest model din punct de vedere al eficientei de luminare. Va recomandam si articolul Pareri despre electrocasnicele Bosch.

 In ceea ce priveste capacitatea de evacuare, cei 390 de metri recomanda hota Bosch DWW06W460  pentru utilarea unei bucatarii de dimensiuni medii, undeva in jurul a 10 metri patrati sau 25 de metri cubi. Nu va recomandam acest model pentru o bucatarie open space. In situatia in care utilizatorul opteaza pentru recirculare, capacitatea de absortie scade cu circa de 30 la suta.

Bosch DWW06W460 - nivel mediu de zgomot

Cei 67 de dB pe cea mai puternica treapta de evacuare, clasifica hota decorativa piramidala pe culoarea neagra Bosch DWW06W460  in categoria hotelor cu un nivel mediu de zgomot. Panoul de comanda este unul mecanic si este pozitionat frontal. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch. Mai jos am evaluat conform criteriilor IP Scoring, criterii principale de alegere ale hotei incorporabile conform blogului nostru:

   IP Scoring: Bosch DWW06W460  

Raport Calitate Pret                        ★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★★☆
Calitate filtre                                      ★★☆☆
Nivel zgomot                                ★★★☆
Produse complementare                   ★★★
                                                                            
Total 21                           IncorporabilePremium

In concluzie hota incorporabila decorativ piramidala  Bosch DWW06W460 este recomandabila celor care doresc sa completeze un set complet de electrocasnice incorporabile negre, ce urmaresc un design modern si care este evaluata de catre Incorporabile Premium cu 21 dintr-un puntajmaxim de 30 de puncte. Mai multe informatii cu privire la criteriile principale de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

1 comments:

Enache spunea...

Se pot cumpara becuri pentru hotele bosch, in cazul in care acestea se strica? Trebuie chemat service-ul ca sa nu pierd garantia? Multumesc, Enache