2 feb. 2017

Bosch DFS067K50 | Hota telescopica premium

Hota incorporabila telescopica Bosch DFS067K50 este una din putinele hote incorporabile telescopice premium de pe piata. Desi are un pret cam piperat, hota incorporabila Bosch DFS067K50 se poate cumpara la un pret in jurul a 2000 de lei. Platiti acest pret in primul rand pentru un design premium, cu un panou electronic touch control, foarte elegant integrat frontal, dar si pentru sistemul de luminare ce are la baza doua becuri spot light. Acest tip de luminare este specific hotelor premium, din segmentul high end. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Bosch. Va recomandam si articolul Criterii alegere hota incorporabila. Asadar la criteriul raport calitate pret, din punctul nostru de vedere pretul este putin cam mare mare,insa pentru cei care doresc o hota exclusivista telescopica si care totodata au nevoie de o hota telescopica foarte puternica, Bosch DFS067K50 este o solutie buna. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.

Bosch DFS067K50 - capacitate de evacuare de 700m3/h, filtre de buna calitate

Hota incorporabila telescopica Bosch DFS067K50 are o putere de evacuare de 400 de metri cubi pe ora, fapt ce o recomanda pentru utilarea unei bucatarii de dimensiuni mari si foarte mari, chiar si pentru cele open space, care comunica cu living-ul. Fitrele metalice sunt lavabile, sunt de buna calitate, ele fiind clasificate in clasa B de eficienta a filtrarii. Evacuarea se face pe burlan de 150 de mm, insa se poate adapta si pentru evacuare pe 120 de mm, cu ajutorul unei reductii. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Bosch.

In situatia in care utilizatorul nu poate opta pentru evacuare pe burlan, hota Bosch DFS067K50 se poate adapta si pentru recirculare, insa mai trebuie adaugat un filtru de carbon, filtru care este pentru miros. Mai multe informatii privind trecerea pe recirculare, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Acum eficienta de evacuare a hotei scade cu 30 la suta in momentul adaptarii pe recirculare. Totodata eficienta hotei este influentata si de distanta dintre hota si plita, mai multe informatii puteti citi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.

Bosch DFS067K50-design modern si produse complementare

Design-ul foarte modern este cu siguranta unul din principalele atuuri ale hotei incorporabile telescopice Bosch DFS067K50. In ceea ce privesc produsele complementare, hota incorporabila Bosch DFS067K50 are o multime de solutii de asociere, producatorul german de electrocasnice avand o gama larga de plite si cuptoare incorporabile. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, plita incorporabila telescopica Bosch DFS067K50, cei 66 de dB(A) clasifica hota in categoria hotelor silentioase. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch.


   IP Scoring: Bosch DFS067K50  

Raport Calitate Pret                        ★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★★☆
Nivel zgomot                                ★★★☆
Produse complementare                   ★★★
                                                                            
Total 25                           IncorporabilePremium

In concluzie hota incorporabila telescopica Bosch DFS067K50 totalizeaza 25 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte si se recomanda celor care doresc o hota incorporabila premium, care sa fie puternica si in acelasi timp sa aibe un design exclusivist, premium. Va recomandam totodata si articolul Pareri despre electrocasnice Bosch.

2 comments:

Alexandru Suti spunea...

Care este cea mai silentioasa hota telescopica pe culoarea inox?

Unknown spunea...

Buna ziua! Imi puteti spune hota bosch DFS067K50 unde o pot gasi la pretul de 2000 lei intrucit doresc sa o achizitionez urgent.