4 feb. 2017

Beko CTB6250W | Hota telescopica alba 420m3/h

Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250W este una din cele mai puternice hote telescopice pe culoarea alba de pe piata europeana. Un alt atu pentru Beko CTB6250W este dat de un raport calitate pret bun, avand in vedere ca aceasta hota are un pret in jurul la 400 de lei, in functie de magazinul sau de perioada din an in care o achizitionati, daca este sau nu in promotie. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Beko CTB6250W - filtre metalice, hota ce se poate adapta si pentru recirculare

Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250W are filtre metalice, prin urmare sunt lavabile si nu necesita costuri cu consumabilele. Evacuarea se face pe burlan cu diametrul de 120 de mm, insa hota telescopica Beko CTB6250W se poate adapta si pentru recirculare, insa va mai fi nevoie de adaugarea unui filtru de miros, filtru care este realizat din carbon si care se cumpara separat din orice service autorizat Beko. In ceea ce privesc filtrele metalice de grasime, incepand din anul 2016, aceste filtre sunt evaluate ca performante, in cazul hotei incorporabile telescopice Beko CTB6250W aceste filtre sunt evaluate in clasa C de eficienta a filtrarii, unde clasa A este cea mai eficienta clasa. Cu cat clasa de eficienta a filtrarii este mai mica cu atat creste riscul ca grasimea sa ajunga in motor si prin urmare un risc mai mare de defectare, avand in vedere ca acest lucru constituie principalul motiv pentru defectarea hotelor incorporabile. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Beko.

Trebuie sa tineti cont si ca adaugarea unui filtru de carbon, filtru necesar in momentul in care nu doriti sa montati burlan, duce la diminuarea puterii de absortie, mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Totodata performantele hotei incorporabile telescopice Beko CTB6250W sunt influentate si de distanta de montare a hotei in raport cu plita, mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila. Exista in gama producatorului turc de electrocasnice si varianta acestei hote, cu aceleasi caracteristici pe culoarea negra, respectiv Beko CTB6250B.

Beko CTB6250W - comenzi mecanice, luminare lampi halogen

Comenile sunt mecanice, pozitionate in planul filtrelor de grasime, ceea ce inseamna ca acest controller se poate murdari mai des, avand in vedere ca in general in astfel de butoane intra mai repede grasimea si prin urmare trebuiesc curatate mai des. In ceea ce priveste luminarea, hota telescopica incorporabila Beko CTB6250W are doua lampi cu halogen, lampi ce ofera o lumina pala. Si aici exista o clasificare in functie de eficienta, la acest criteriu, hota telescopica Beko CTB6250W fiind incadrata in clasa G de eficienta a luminarii. In ceea ce priveste design-ul, hotele telescopice sunt prin proiectare ergonomice si prin urmare se recomanda a fi montate intr-o bucatarie ce urmareste o linie moderna de design. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Beko.

Beko - fiabilitate si produse complementare

In ceea ce priveste fiabilitatea, comportarea in timp a  hotei incorporabile telescopice Beko CTB6250W poate fi estimata ca una in media duratei estimate de viata a hotelor telescopice, tinad cont si de clasa de eficienta C a filtrarii grasimii. In ceea ce privesc produsele complementare, hota telescopica Beko CTB6250W, producatorul turc de electrocasnice Beko, are o gama destul de restransa de plite si cuptoare pe culoarea alba, astfel incat sa se poata asocia in alcatuirea unui set de electrocasnice incorporabile albe cu design modern. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila Beko.

   IP Scoring: Bosch DWW06W460  

Raport Calitate Pret                        ★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★☆☆
Nivel zgomot                                ★★☆☆
Produse complementare                   ★★☆☆☆
                                                                            
Total 19                           IncorporabilePremium

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, cei 69 de dB(A), clasifica hota telescopica incorporabila  Beko CTB6250W in categlria hotelor cu nivel mediu spre mare de zgomot. Am evaluat hota telescopica Beko CTB6250W conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium. Aceasta realizeaza un scoring de 19 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

1 comments:

Alice Ionescu spunea...

De unde se poate cumpara la un pret mai ieftin de 400 de lei, hota Beko CTB6250W? As dori sa o cumpar la un pret mai mic?