9 ian. 2017

IP Scoring: Samsung NV70K3370BS/OL

Samsung NV70K3370BS/OL este printre putinele modele de cuptoare incorporabile ale producatorului coreean de electrocasnice care sa aiba autocuratare pirolitica, cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata in acest moment. Pentru mai multe informatii privind importanta precum si avantajele unui sistem de autocuratare va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Totodata cuptorul incorporabil Samsung NV70K3370BS/OL se remarca prin faptul ca are si un foarte bun raport calitate pret, fiind printre putinele cuptoare incorporabile cu piroliza care costa sub 1800 de lei sau chiat mai putin, in situatia in care-l achizitionati intr-o campanie promotionala. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
In ceea ce privesc optiunile de utilizare cele 11 functii garanteaza utilizatorului posibilitatea de a prepara cam orice fel de reteta, iar sistemul de convectie dubla optimizeaza si ea calitatea prepararii. Capacitatea de 70 de litri, clasifica cuptorul Samsung NV70K3370BS/OL in categoria modelelor de volume mari si foarte mari. Tavile si gratarul sunt sustinute de glisiere fara telescop, un minus din acest punct de vedere la criteriul optiuni de utilizare.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.



Sistemul de autocuratare pirolitic este cel mai bun sistem de autocuratare si existenta lui ar trebui sa fie un argument important pentru a alege acest cuptor, mai ales ca in acest buget, puteti gasi foarte putine alternative. Usa are trei straturi de geam, adica are principiu de "usa rece", ceea ce inseamna ca nu exista riscul de arderi accidentale atunci cand puneti mana pe sticla usii in timpul functionarii cuptorului, indiferent de cat de ridicata este temperatura in interiorul cuptorului. Design-ul este unul modern, butoanele sunt push in, ceea ce inseamna un plus atunci cand vine vorba de ergonomie. Panoul electronic este partial touch control, este foarte modern, foarte elegant integrat si usor de folosit, fiind intuitiv. 



In ceea ce priveste fiabilitatea, Samsung ne-a dovedit, cel putin la ultimele game de electrocasnice incorporabile ca pot face produse foarte calitative. In ceea ce privesc produsele complementare, Samsung NV70K3370BS/OL are cateva alternative in ceea ce privesc plitele incorporabile si o gama putin mai mica in ceea ce privesc hotele incorporabile.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.


In concluzie, cuptorul incorporabil electric multifunctional cu autocuratare pirolitica, Samsung NV70K3370BS/OL totalizeaza 25 dintr-un punctaj de 30 de puncte conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii pe care le-am detaliat in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil/ Cel mai bun cuptor incorporabil.

1 comments:

Comparatie cuptor Samsung si cuptor Whirlpool spunea...

Imi recomandati un cuptor Samsung sau un cuptor incorporabil Whirlpool?