3 ian. 2017

IP Scoring Samsung NV70K1340BB/OL

Samsung NV70K1340BB/OL face parte din noua gama de cuptoare incorporabile ale producatorului coreean de electrocasnice, propuse pietei europene. Este printre putinele modele de cuptoare incorporabile intr-un buget de 1200-1300 de lei, care are trei straturi de geam la usa. Un argument foarte important, daca aveti in casa copii mici, intrucat, trei straturi de geam inseamna ca Samsung NV70K1340BB/OL are sistem usa rece, iar copiii pot atinge fara sa se arda geamul usii cuptorului, indiferent de temperatura din interiorul cuptorului. In situatia in care aveti sau doriti sa optati pentru un cuptor cu doua straturi de geam, recomandarea noastra este sa-l montati intr-un corp vertical, pentru a minimiza riscul sau sa supravegheati mai atent copiii. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 5 cuptoare incorporabile

Samsung NV70K1340BB/OL - cuptor incorporabil multifunctional, raport bun calitate pret

Cuptorul electric incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL este multifunctional, adica exista in interiorl cuptorului, in partea din spate un convector care are proprietatea de a uniformiza temperatura in intreaga cavitate, astfel incat alimentele sa fie gatite la aceeasi temperatura, fara sa se arda excesiv intr-o parte sau alta. Samsung NV70K1340BB/OL poate fi clasificat in categoria cuptoarelor cu un foarte bun raport calitate pret, acest model fiind unul din cele mai bune cuptoare incorporabile din categoria celor accesibile, entry level. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Samsung.

Samsung NV70K1340BB/OL - 7 functii si volum de 70 de litri

In ceea ce privesc optiunile de utilizare, cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL, are 7 functii si un volum de 70 de litri, volum ce clasifica acest model in categoria cuptoarelor cu volume mari, in acest moment Samsung NV70K1340BB/OL fiind unul din putinele cuptoare incorporabile cu acest volum in categoria cuptoarelor entry si middle level. Dimensiunile de incorporare sunt cele standard pentru cuptorul de 60 de cm.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Samsung.

Samsung NV70K1340BB/OL - autocuratare catalitica, tavi pe glisiere fara telescop


Samsung NV70K1340BB/OL beneficiaza de un singur perete catalitic, perete care este pozitionat in spate, astfel incat sa protejeze inclusiv convectorul. Pentru informatii complete privind avantajele si dezavantajele sistemelor de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre cataliza si piroliza la cuptoarele incorporabile. Sistemul de fixare a tavilor este pe glisiere fara telescop, o solutie mai buna decat tavile incastrate in peretii laterali, asa cum se intampla in cazul cuptoarelor aragazurilor mai vechi si mai putin buna fata de sistemul de glisiere cu telescop. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor electric.

Samsung NV70K1340BB/OL- design modern, fiabilitate, produse complementare

Samsung NV70K1340BB/OL urmareste o linie moderna de design, cu un afisaj modern, usor de folosit, intuitiv. In ceea ce priveste fiabilitatea, Samsung ne-a dovedit in ultimii 5 ani, ca poate realiza electrocasnice incorporabile fiabile, in fabrica sa europeana din Polonia. Legat de produsele complementare, in gama producatorului coreean de electrocasnice putem gasi usor atat plite cat si hote care sa se potriveasca modelului Samsung NV70K1340BB/OL astfel incat sa putem alcatui un set de electrocasnice moderne, inclusiv accesibile ca pret.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Samsung.


In concluzie, cuptorul electric incorporabil multifunctional Samsung NV70K1340BB/OL totalizeaza 23 dintr-un punctaj maim de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil stabilite de Incorporabile Premium si este una din cele mai bune optiuni pentru un cuptor incorporabil negru, intr-un buget de pana in 1200-1300 de lei.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

1 comments:

Daniela Tomescu spunea...

Exista acest model de cuptor incorporabil Samsung si pe culoarea alba?