10 ian. 2017

IP Scoring: Hansa OKP931GH

Hansa OKP931GH -  cea mai buna hota HANSA de pe piata

Hansa este din punctul meu de vedere cea mai buna alegere ca producator pentru cei interesati de o hota cu un raport foarte bun calitate pret. Cel mai probabil din categoria electrocasnicelor incorporabile, hotele reprezinta punctul forte al producatorului polonez de electrocasnice, lider de piata in Polonia, un fel de "Arctic al polonezilor". Revenind la hota incorporabila cu design cheminee, Hansa OKP931GH aceasta se remarca printr-un foarte bun raport calitate pret, fiind printre putinele modele de hote incorporabile cu latimea de 90 de cm, cu o putere de evacuare capabila sa faca fata unei bucatarii de dimensiuni mari sau care sa comunice cu living-ul, numit si compartimentare open space. Hansa OKP931GH se poate cumpara, daca este prinsa intr-o campanie promotionala, la un pret ce se invarte in jurul sumei de 800 de lei. Prin urmare la criteriul raport calitate pret, Hansa OKP931GH sta foarte bine. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
 

Hansa OKP931GH- 550 de metri cubi, filtre metalice lavabile

Cei 550 de metri cubi clasifica Hansa OKP931GH in categoria hotelor de putere medie spre mare in ceea ce priveste capacitatea de absortie, capacitate suficienta inclusiv pentru un open space, avand in vedere perdeaua mare pentru abur, converita de sticla, dar si de suprafata destul de mare de absortie. Filtrele sunt metalice, lavabile ceea ce inseamna ca, daca sunt curatate si intretinute corespunzato, nu trebuiesc schimbate. Hota are evacuarea pe 150 de mm, insa se poate adapta si pentru burlan de 120 de mm, cu ajutorul unei reductii, mai multe informatii in acest puteti citi in articolul Cum se monteaza hota incorporabila.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil HANSA.

Hansa OKP931GH - functioneaza atat pentru evacuare cat si pentru recirculare

Unul din principalele avantaje ale hotelor decorative Hansa este dat de faptul ca acestea pot fi adaptate si pentru recirculare, atunci cand utilizatorul nu poate folosi burlan de evacuare. Desi recomandarea noastra este sa folositi evacuare pe burlan, daca este posibil exista si aceasta solutie, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si deavantaje.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila HANSA.

Hansa OKP931GH - design modern, hota decorativa cheminee

Design-ul modern cat si utilizarea sticlei reprezinta din punct de vedere estetic un atu pentru hota Hansa OKP931GHH. Trebuie insa sa aveti in vedere ca orice zona de sticla este mai greu de intretinut, acesta fiind principala caracteristica pe care o consider un minus. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul polonez are o gama foarte mare de cuptoare si plite incorporabile cu care se poate asocia aceasta hota.


Hansa OKP931GH este asadar una din cele mai bune hote de 90 de cm raport calitate pret intr-un buget de pana in 1000 de lei, In concluzie, hota incorporabila Hansa OKP931GH totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte fiind unul din modelele pe care blogul nostru le recomanda pentru cei interesati de o hota buna si accesibila cu latimea de 90 de cm. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Cum aleg hota incorporabila.

1 comments:

Cosmin Croitoru spunea...

Am cumparat aceasta hota incorporabila Hansa si este foarte buna.